Postopek spletnega nakupa

Nakupovalna košarica: Tukaj lahko poljubno spremenite količine izbranih izdelkov in preverite ceno.

Kliknete gumb NADALJUJ na 2. korak: NAČIN PLAČILA.

Način plačila: Če ste že prijavljeni, s svojim profilom izberete način plačila, sicer se morate pred tem registrirati oziroma prijaviti. V rubriki dodatno sporočilo lahko napišete svoj komentar oziroma želje glede dostave. Trudili se bomo, da vam ugodimo.

Nama IN d.o.o. Ljubljana se lahko občasno odloči, da izda kodo za popust in jo po elektronski pošti pošlje uporabnikom spletne trgovine. Ta koda vam bo omogočila dani popust na izbrane izdelke v časovnem obdobju, ki bo navedeno skupaj s prejeto kodo. Koda v nobenem primeru ne bo veljala po zaključenem časovnem obdobju.

Če boste prejeli kodo za popust, jo vpišete v predvideno polje in kliknete na gumb uporabi.

Kliknete gumb NADALJUJ na 3. korak: NASLOV ZA DOSTAVO.

Naslov za dostavo: Preverite ali vpišite podatke za dostavo. Lahko izberete tudi, da se izdelek pošlje kot darilo in napišete vse podatke prejemnika darila. Odločite se lahko tudi za osebni prevzem v trgovini Nama v Ljubljani, Tomšičeva ulica 2, v pritličju, na info pultu; oddelek nogavic.

V primeru, da vaš naslov ni pravilen oziroma ga želite spremeniti ali posodobiti, izberite gumb SPREMENI NASLOV in ga popravite.

Kliknite gumb NADALJUJ na 4. korak: ZAKLJUČEK NAROČILA.

Zaključek naročila: Še enkrat preverite količine naročenega blaga, podatke plačnika in dostave. Potrdite plačilo. Navigacija vas glede na izbran način plačila preusmeri na stran, kjer izvedete plačilo.

Povzetek naročila: Nakup je potrjen. Vse informacije o naročilu, vključno z vašo številko naročila, prejmete na vaš elektronski naslov.

Potrditev prejema naročila: Podatke o naročilu prejmete na vaš elektronski naslov.