Postelje s prostorom za shranjevanje

Kvalitetno spanje je ključno za dobro počutje, zato ima postelja, ki jo izberete, pomembno vlogo pri zagotavljanju udobja in sprostitve. V zadnjih letih v Perfecta Dreams salonih beležimo veliko rast povpraševanja po posteljah z dodatnim prostorom za shranjevanje. V ta namen smo razvili postelje s plinskim dvižnim mehanizmom, ki omogočajo maksimalen izkoristek prostora v vaši spalnici ali dnevni sobi.

Nudijo pa še veliko več:

Izkoristek prostora

Kot smo že omenili, je najbolj očitna lastnost postelje s plinskim dvižnim mehanizmom izkoristek prostora. Postelje Perfecta dreams z vgrajenim dvižnim mehanizmom imajo veliko shranjevalnega prostora, do katerega dostopate tako, da preprosto dvignete dno pod vzmetnico. Dodatni prostor je zelo dobrodošel zlasti v manjših dnevnih prostorih ali spalnicah, kjer šteje vsak centimeter.

SPLETNI NAKUP

Enostaven dostop in zračenje

Običajne postelje s shranjevalnim prostorom zahtevajo dvigovanje težke vzmetnice ali pa predale, ki na vsaki strani postelje zahtevajo prostor za odpiranje. Postelje Perfecta Dreams s prostorom za shranjevanje in dvižnim plinskim mehanizmom pa omogočajo enostaven dostop. Brez napora in bolečin križu. Poleg omenjenega ima prostor za shranjevanje vgrajene zračnike, tako da se tudi lepo prezračuje.

Pester izbor

Poleg praktičnih prednosti pa se te postelje ponašajo tudi z dizajnom, ki dopolnjuje različne interierje. Na voljo so v različnih oblazinjenih izvedbah, sestavljenih povsem po vašem okusu, v različnih materialih, zaključkih in oblikah.

Brez škripanja

Plinski dvižni mehanizem, ki ga vgrajujemo v naše postelje, je trpežen in zanesljiv. Vsi sestavni deli naših postelj so podvrženi strogemu testiranju in redni kontroli, kar zagotavlja brezkompromisno kakovost in funkcionalnost naših postelj in vzmetnic. Poleg tega pa plinski dvižni mehanizem deluje tiho ter zagotavlja spanje brez škripanja v vaši postelji.

Postelji Roma in Roma LUX

Najbolj prodajan model postelje s prostorom za shranjevanje je zagotovo model Roma lux. Če pa ne potrebujete dodatnega prostora za shranjevanje, ki ga nudi postelja Roma LUX, lahko izberete model Roma, ki ima vse lastnosti postelje Roma Lux, le da ima namesto plinskega dvižnega mehanizma klasično letveno dno.

Postelji Roma in Roma LUX nudita številne prednosti, zaradi katerih sta ta dva modela pogosta izbira kupcev v salonih Perfecta dreams.

Postelji Roma in Roma lux imata snemljive in pralne prevleke. Prevleke si lahko čez nekaj let omislite nove v istem ali drugačnem barvnem odtenku in s tem posteljo obnovite ter spremenite celoten videz postelje v spalnici.

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Perfecta Dreams
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v 4. nadstropju veleblagovnice Nama ali nam pišite na perfecta.nama@perfecta.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno