MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Posnemajte stil Gigi Hadid

Tako preprosto, a tako učinkovito. Gigi znova dokazuje, da je črna barva povsem primerna odločitev tudi, ko gre za poletne modne kombinacije.

1.

Oprijeto minimalistično obleko z naramnicami nosi v kombinaciji z belimi modnimi dodatki po načelu sendvič kombinacije: črna obleka, bela torbica, bele nogavice in črni čevlji. Slednjo kombinacijo si zapomnite za čas. ko boste želele poletje prenesti v jesensko sezono. Takrat si preko obleke ogrnite črno usnjeno jakno ali različico iz črnega džinsa.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Obleka G-Star
59,95 €
Obleka Sisley
89,95 €
Srednja torba MariaCeline
74,50 €
Mokasini Copenhagen Shoes
119,50 €

2.

Profimedia

Sijoča črna barva deluje zelo svečano tudi poleti. Lahko se tako kot Gigi Hadid odločite za oblačila iz svetlečega satena ali pa črno barvo oblačil oplemenitite z modnimi dodatki iz črnega lak materiala. V kombinaciji, kjer je prisotna le črna barva, so vsekakor zaželeni kontrasti – nekaj svetlečega in nekaj mat. Za piko na i svoje ustnice obarvajte z rdečo šminko.

Pajac s.Oliver Black Label
129,99 €
Pajac Monari
159,99 €
Salonarji Just Cavalli
240,00 €
Majhna torba Tosca Blu
137,50 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia
Lektorirala: Nika Papež

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno