Posnemajte slog valižanske princese na Wimbledonu

Wimbledon je že od nekdaj sinonim za brezhibno eleganco, ki jo izžarevajo modne kombinacije obiskovalcev. Valižanska princesa Kate Middelton svojo modno igro vedno dvigne na vrhunsko raven in tudi tokrat ni bilo nič drugače. Opazovalce sloga je presenetila le z izbiro barve, saj se je v času prvenstva večkrat oblekla tako, da se je ujemala s centralnim igriščem v različnih odtenkih zelene barve. Odločila se je za kar tri zelene stajlinge. Za svetlo zelen Balmainov suknjič v kombinaciji s plisiranim belim krilom v slogu osemdesetih, za klasično oprijeto zeleno obleko ter za kombinacijo suknjiča in plisiranega krila blagovne znamke Self-Portrait v zelenem odtenku teniških žogic.

Če so zeleni odtenki ljubi tudi vam, smo za vas poiskali nekaj podobnih modnih namigov, ki jih najdete v Nami.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

1.

Blejzer Sisley
139,00 €
Krilo Ted Baker
325,00 €
Obleka s.Oliver Black Label
159,99 €
Salonarji Luz Da Lua
129,50 €

2.

Profimedia
Obleka Comma
129,99 €
Obleka Salsa
89,95 €
Jakna Rinascimento
174,00 €

3.

Profimedia
Obleka Gerry Weber
149,99 €
Salonarji Nine West
90,00 €
Srednja torba MariaCeline
78,50 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia
Lektorirala: Nika Papež

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno