Posnemajte slog Jessice Biel

Jessica Biel je vsestransko nadarjena igralka, producentka in poslovna ženska, ki je v središču pozornosti že več kot dve desetletji, znana pa je tudi po brezhibnem občutku za modo.

V zadnjih letih njen sproščeno šik slog odraža njeno vlogo matere in poslovne ženske. Pogosto nosi udobna, a elegantna oblačila, ki so kot nalašč za opravke ali obisk sestankov. Njena garderoba je sestavljena iz osnovnih kosov, kot so majice in bluze v svetlih odtenkih, blazerji, širše hlače, poletne obleke enostavnega kroja z zanimivimi vzorci, ter iz udobnih, a modnih čevljev, kot so natikači in superge. Lase pogosto spne v razmršeno figo ali gladek čop, medtem ko se naliči le minimalno. Jessica Biel je navdušena tudi nad trajnostjo in pogosto nosi okolju prijazno modo. Posega po oblačilih iz organskega bombaža in recikliranega poliestra ter s tem podpira številne etične modne znamke. Če vam je sproščeno prefinjen, eleganten in brezčasen slog všeč, pokukajte v kotiček s.Oliver Black Label v 1. nadstropju Name in spoznajte njihovo najnovejšo kolekcijo, ki je kot nalašč, če želite posnemati modni stil Jessice Biel.

SPLETNI NAKUP

Profimedia

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer ga lahko tudi kupite, če je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Bluza kratek rokav S.Oliver Black Label
79,99 €
Obleka S.Oliver Black Label
159,99 €
Dolge hlače S.Oliver Black Label
99,99 €
Blejzer S.Oliver Black Label
169,99 €
Majica kratek rokav S.Oliver Black Label
49,99 €
Obleka S.Oliver Black Label
99,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno