MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Posnemajte njun stil: Jennifer Aniston in Kendall Jenner elegantni v črni obleki

Čeprav nas pomlad nagovarja k živahnim barvam in pisanim vzorcem, črna ostaja sinonim za večno eleganco. Ne glede na to, ali morate na poslovno kosilo, sestanek ali večerni kulturni dogodek, z obleko ali hlačnim kostimom v črni barvi ne morete zgrešiti.

Da je črna barva resnično mati ženske elegance, sta nedavno vsaka na svoj način dokazali tudi Jennifer Aniston in Kendall Jenner. Jennifer se je odločila za preverjeno kombinacijo tajlirane črne obleke, črnega površnika in odprtih črnih sandal, medtem ko je Kendall za malce več fotogeničnosti svoje klasično krojene daljše črne obleke (namesto nje lahko oblečete tudi kombinezon) poskrbela s črno ruto, ki si jo je ovila okoli glave, črnimi sončnimi očali in črnimi polsandalami z mini peto.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer ga lahko tudi kupite, če je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Obleka Deha
119,00 €
Pajac Comma
159,99 €
Obleka Gerry Weber
129,99 €
Šal Betty Barclay
39,99 €
Ruta Comma
39,99 €
Profimedia
Obleka Comma
99,99 €
Obleka S.Oliver Black Label
119,99 €
Obleka Karl Lagerfeld
199,00 €
Balonar Sisley
149,00 €
Sandali Luz Da Lua
152,50 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia
Lektorirala: Mojca Zemljak

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno