Naravna kozmetika Korres

Korres je grška blagovna znamka, znana po naravnih izdelkih za nego obraza in telesa. Ponuja kakovostno kozmetiko iz naravnih sestavin, pridobljenih iz bogate biotske raznovrstnosti Grčije.

S svojo edinstveno kombinacijo naravnih sestavin in inovativnih formulacij vam lahko Korres pomaga na poti do zdrave kože.

Omembe vredna je Korres Greek Yoghurt linija, ki vsebuje pravi grški jogurt in je znana po svojih vlažilnih sestavinah, ki kožo v trenutku navlažijo in pomirijo.

Znamka verjame v moč narave za ustvarjanje učinkovitih rešitev za nego kože. Uporabljajo naravne izvlečke rastlin in zelišč, kot so vrtnica, grozdje s Santorinija, mandljevo olje itd., ki se že stoletja uporabljajo zaradi svojih zdravilnih lastnosti.

SPLETNI NAKUP

Prav tako se zavzemajo za ponovno uporabo embalaže in recikliranje materialov, da bi zmanjšali negativni vpliv na okolje. Prizadevajo si zagotoviti, da bi bilo vso embalažo mogoče reciklirati ali ponovno uporabiti.

Z izbiro izdelkov Korres se lahko uporabniki počutijo dobro, saj vedo, da pozitivno vplivajo na okolje, medtem ko uživajo v prijetnih teksturah in čudovitih vonjih izdelkov.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, če je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Krema za nego obraza Korres
27,58 €
Gel za prhanje Korres
10,41 €
Krema za nego obraza Korres
53,48 €
Gel za tuširanje Korres
10,41 €
Krema za nego obraza Korres
33,73 €


Naslovna fotografija: Korres
Lektorirala: Alja Kožar

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno