Posebni modni kosi za (posebne) moške

(Mlajši) moški, to ni skrivnost, so čedalje bolj zagreti za modni izgled. V zadnjih letih so precej napredovali v modnem slogu. Zanje že kar nekaj časa niso več v ospredju zgolj udobna in športna oblačila, temveč tudi modni kosi.

Tisti, ki so radi modno naprednejši in drznejši, se ne bodo ustrašili udarnih barv z zanimivimi potiski (t-shirti G-Star ali Antony Morato), prav tako ne zlato-rjavih modnih kosov (jakna G-Star za nekoliko hladnejše poletne večere) ali denimo kratkih lanenih belih hlač Liu Jo oziroma dolgih rožnatih hlač znamke s.Oliver.

Modno zavedni moški si bodo prej izbrali tudi (barvite) srajce z udarnimi potiski (The Surfcar ali s.Oliver) ali superge z debelejšim gumijastim podplatom (AX) oziroma trendovske natikače Ugg.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Jakna G-Star
259,95 €
Srajca kratek rokav s.Oliver
45,99 €
Kratke hlače Liu Jo
127,00 €
Srajca dolg rokav Antony Morato
89,90 €
Majica kratek rokav G-Star
69,95 €
Majica kratek rokav Antony Morato
59,90 €
Superge AX
214,90 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Liu Jo

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno