MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Posebne priložnosti z znamko s.Oliver

Za posebne dogodke obstaja cela paleta moških oblek, kakor tudi primernih kodeksov oblačenja. Ne glede na to, ali se zavedamo ali ne, obstajajo napisana in nenapisana pravila oblačenja, kako se ustrezno obleči za različne priložnosti. Moško življenje je nedvomno polno trenutkov, ki od njega zahtevajo določen način oblačenja. Od zaključka srednje šole in maturantskega plesa do trenutka, ko svojo hčerko pospremi do oltarja, mora moški razumeti osnove formalnega, pol formalnega in priložnostnega oblačenja, da spoštuje in sodeluje v okoliščinah slovesnosti ali dogodka. Biti gentleman pomeni vedeti, da nošenje primernih oblačil ni povezano samo z njim. Osebna predstavitev je odraz spoštovanja, ki ga nekdo izkazuje do okolice. Toda v tem je moč tradicije – ta brezčasna modrost je preizkušena in primerna za različne posebne priložnosti.

SPLETNI NAKUP

Glede na to, da je sezona maturantskih plesov, valet ter porok pred nami, poglejmo nekaj nasvetov za oblačenje fantov – maturantov in njihovih staršev. Že nekaj sezon se za mlajše moške pojavljajo obleke precej ozkega kroja z ozko teliranimi suknjiči, ti imajo ozke, dolge reverje in se običajno zapenjajo z dvema gumboma. Ker smo ravno pri suknjičih, ponovimo nekaj koristnih nasvetov. Ko moški stoji, je zgornji gumb zapet in spodnji odpet – tako veleva bonton oblačenja. Ko se moški usede, si gumbe odpne, ko vstane, zgornjega spet zapne. Hlače oblek so ozke, lahko zalikane na rob. Zadnja leta je najpopularnejša dolžina do gležnjev, torej krajše, kot smo običajno vajeni. Tak model obleke si lahko privoščijo vitki moški, če je moški močnejše postave, naj raje izbere obleko klasičnega kroja in klasične dolžine hlač (torej hlačnica sega do tal, kadar moški stoji v hlačah brez obutih čevljev). Pomembno je, da so hlače moškemu prav v pasu, čez zadnjico in po celotni dolžini nog. Morebitne manjše odstope lahko moški popravi z nošenjem usnjenega, neokrašenega pasu z neopazno zaponko. Obleka naj bo iz kvalitetnega materiala, ki se ne mečka, saj jo bo moški lahko nosil še ob naslednjih priložnostih, ko bo treba obleči obleko (poroke, svečani dogodki, razgovor za službo …). Posamezne dele obleke pa lahko nosi tudi ločeno, torej hlače od obleke v kombinaciji s tanjšimi pleteninami in srajcami, suknjič pa tudi na kavbojke, chino hlače itd. K maturantski obleki spada lepa srajca, običajno v beli ali svetlih barvah, ter (ozka) kravata. Določeni moški si izberejo tudi metuljček, ki lahko v izbrani kombinaciji dobro ‘uspe’, če se celoten styling sklada s slogom in osebnostjo moškega. Izberemo tudi lepe, tanke nogavice in usnjene čevlje z vezalkami, ter čim tanjšim podplatom. Čevlji so iz gladkega usnja, pogosto se fantje odločijo tudi za semiš varianto, ki je nekoliko manj formalna ali superge.

Vse, kar kupimo, naj bo moškemu prav, všeč in naj bo izbrano z mislijo, da bo stvari lahko še kdaj oblekel in obul. To je teorija, sedaj pa v trgovine s.Oliver in s.Oliver Black Label in veseli dogodki se lahko pričnejo.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, če je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Suknjič S.Oliver
139,99 €
Majica kratek rokav S.Oliver
9,99 €
Dolge hlače S.Oliver
59,99 €
Telovnik S.Oliver
69,99 €
Kapa S.Oliver
29,99 €


Naslovna fotografija: S.Oliver
Lektorirala: Alja Kožar

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno