Guess predstavlja kolekcijo prefinjenih minimalističnih torbic

Pri blagovni znamki Guess v pomladne mesece zrejo z minimalistično prefinjenimi torbicami. Te tokrat poleg klasičnih barv v beli, črni, rjavi in nežno rožnati odlikuje tudi elegantno pleten ročaj, ki se poda tako h gladkim kot fino teksturiranim materialom torbic. Oblika torb še vedno sledi Guessovim uspešnicam, kot so njihove nakupovalne torbe ali male damske torbe po vzoru devetdesetih.

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Guess

Torba Guess.
162 €
Torba Guess.
140 €
Torba Guess.
146 €

Na Naminem oddelku modnih dodatkov pa vas pričakuje tudi obutev Guess. Tudi ta sledi najnovejšim modnim smernicam, ki napovedujejo veliko vrnitev platnenih visokih superg in retro modelov iz 90.  let prejšnjega stoletja. Prav posebno mesto pa si zaslužijo zdaj že legendarne superge z logotipom Guess, ki je letos še zlasti izvirno v obutev ‘vklesan’ v obliki lasersko natančnih luknjic.

Superge Guess.
135 €
Superge Guess.
130€
Superge Guess.
140 €

Aktualno