Pomladna svežina z Lisco

Dobrodošli v barvitem svetu kolekcije Lisca Cheek, kjer se prepletata udobje in slog. Je izraz življenjskega sloga, ki združuje udobje, modo in zabavo v vsakem trenutku dneva.

Pomlad v svet perila prinaša veliko svežine. Navdušujejo privlačni detajli, cvetlični vzorci, barvitost in vsestranskost modelov. Perilo vas spremlja v dinamičnem ritmu dneva in postaja izraz vašega aktivnega življenjskega sloga.

Medtem ko se cvetlični vzorci na naravnih tkaninah spogledujejo z živahno, a prizemljeno estetiko, čipke ustvarjajo romantični pridih, pasteli, navdihnjeni z digitalnimi okolji, pa prinašajo ljubkost in sproščenost.

SPLETNI NAKUP

ŽENSTVENO S STILOM

Liscino pomladno kolekcijo perila odlikujejo naravni materiali, prefinjena čipka in sodobni kroji, kar jo zaokroži v linijo odličnega sloga, udobja in brezčasne ženske elegance.

Ženstveni modeli perila so vsestransko uporabni in nudijo popolno vsakodnevno oporo. Med njimi najdemo veliko trendnih kosov, ki so poglavitni kosi kolekcije in dopolnjujejo garderobo modnih navdušenk – triangel modrčki brez opore, modrčki balkonet, hlačke z višjim nožnim izrezom (high leg) in hlačke višjega kroja.

In kakšno barvno paleto ponuja kolekcija? Pomlad je obarvana v nevtralne odtenke pudrasto rožnate, vanilje in karamele. Pridružujejo se jim ledeno modra, živo koralna, ne gre pa tudi brez večno elegantne črne. Zgodbo lepo zaokrožijo modni kosi lahkotnih oblačil za vaše dnevne aktivnosti ali počitek.

ZAPELJIVA Z LISCO

Prefinjena ženstvena eleganca s poudarkom na premišljenem oblikovanju je poglavitno vodilo kolekcije perila Lisca Selection.

Črna in mistično vijoličasta serija Nightscape ustvarjata drznost in zapeljivo podobo, ki jo nadgradi igra paspul in prosojnosti. Perilo s kombinacijo nežnih, prosojnih materialov in premišljene izdelave ustvarja izjemno zapeljiv videz, hkrati pa ohranja občutek skrivnostnosti.

Takšno perilo se igra s subtilnostjo, ustvarja zapeljivost in razkriva ravno toliko, da pušča prostor domišljiji. Premišljeno izdelani kroji dodajo razsežnost, ki omogoča, da perilo ne ostaja skrito, ampak da v kombinaciji z vrhnjimi kosi, ki ga odkrivajo, postaja osrednji element modnega sloga.

POLETNA ELEGANCA

Za vse, ki ste rade elegantne tudi na plaži, bodo odlična izbira kopalke, ki z drznimi modnimi kroji prinašajo pravo poletno osvežitev. Z zanimivim geometrijskim vzorcem in v marelični barvi z rahlim srebrnim podtonom ali v črnem vzorcu na slonokoščeni s kovinsko zlatim podtonom ustvarjajo brezhibno eleganco.

Ljubiteljice cvetličnih motivov pa lahko svojo ženstvenost poudarite v kopalkah, ki jih krasi digitalno preoblikovan potisk eksotičnega cvetja in igra naborkov ter barvitih bisernih dodatkov.

Ne pozabite, da lahko modeli kopalk z nekaj stilskimi prijemi in v kombinacijami z vrhnjimi oblačili postanejo del vase podobe tudi za druge priložnosti, ne le za na plažo.

CVETLIČNI POLETNI VZORCI

Lisca nam tudi za to poletje ponuja čudovite kopalke, s katerimi bomo odkrivali poletno sproščenost in ki nam bodo prinašale modno svežino. Tudi to sezono ne gre brez cvetličnih vzorcev, ki pričarajo živahen in romantičen videz, medtem ko jim volančki dodajo šarm in dotik elegance. Navdušujejo različni kroji modrčkov in hlačk, s katerimi lahko prav vsaka odkrije svoj stil in ustvari modno poletno podobo. V ponudbi najdete tudi modne kroje, ki z različnimi izpeljankami ustvarjajo atraktiven videz modnih navdušenk.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Nedrček Sunflower Lisca Cheek
27,90 €
Spodnje hlače Naty Lisca
16,90 €
Nedrček Nightscape Lisca Selection
52,90 €
Kopalke nedrček Iceland Lisca
52,90 €
Kopalke nedrček Rimini Lisca
39,90 €


Naslovna fotografija: Lisca
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno