MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Pomladna Heydude kolekcija

Zahvaljujoč tem čevljem postane vsaka aktivnost še bolj prijetna in polna energije.
Heydude čevlji niso le modni dodatek k vaši obleki, temveč so tudi ključni element udobja pri vsakodnevnih aktivnostih. Novi modeli, lahki kot pero, so ustvarjeni za izlete ali druženje s prijatelji. V taki obutvi je užitek preživljati čas na prostem ali pa hiteti po mestnih ulicah.

Izjemno udobje
Ne samo, da ti čevlji izgledajo odlično, zagotavljajo namreč tudi neprimerljivo udobje med dolgimi sprehodi ali med aktivno sprostitvijo z družino. Njihova lahka konstrukcija naredi vsak korak prijeten, stopalo pa se počuti udobno in neobremenjeno.

Gredo z vsako obleko
Še več, spomladanska kolekcija Heydude ponuja širok izbor optimističnih barv, ki bodo našemu vsakdanu dodale veselje. Ima tudi klasične modele v beli in pastelni barvi, ki se ujemajo z vsako obleko. Je popolna kombinacija funkcionalnosti, udobja in modnega dizajna!

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Čevlji Heydude
69,99 €
Čevlji Heydude
84,99 €
Čevlji Heydude
69,99 €
Čevlji Heydude
84,99 €
Čevlji Heydude
74,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Heydude
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno