Pomladna čutnost nove kolekcije perila Etam

Ljubko in zapeljivo francosko perilo Etam je že dobro zapisano v srca Naminih obiskovalk, ki vedo, da lahko pri Etamu izberejo mladostno, čutno ali praktično perilo, ki jim bo polepšalo vsak dan.

Novo Etamovo kolekcijo Bonheur zaznamuje zapeljiva prosojnost s francosko cvetlično čipko. Izbirate lahko med brezžičnim, prosojnim in push-up modelom, ki ga nosite skupaj z bolj ali manj izzivalnimi tangicami. Kolekcija Bonheur je del Etamovega programa WeCare, ki zagotavlja uporabo eko ali recikliranih materialov, inovativen proces izdelave in etične pogoje dela. Perilo iz programa WeCare je izdelano v Franciji.

Če vam je ljubše udobje v slogu športnega minimalističnega perila, pa bo za vas kot nalašč top oz. modrček na V-izrez iz mikrovlaken. Tokrat so ga pri znamki Etam obarvali v nežne rožnate oz. vijoličaste tone. Top Etam kombinirajte z gladkimi bokser hlačkami, ki bodo tako prijetne za nošnjo in pod obleko popolnoma neopazne.

Ker je izbira perila pogosto zahtevna, vam bodo na pomoč pri nakupu z veseljem priskočile izurjene Namine prodajalke, ki se redno izobražujejo o novi ponudbi in kolekcijah ter znajo odlično svetovati, kateri model je tisti pravšnji za vas.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Nedrček Etam
45,99 €
Nedrček Etam
19,99 €
Spodnje hlače Etam
18,99 €
Spodnje hlače Etam
12,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Etam
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno