Pomlad v novi torbici

Če iščete torbo, ki bo zaznamovala novo modno sezono, vam namignemo, da tokrat poudarek ni na obliki torbe, temveč na njenem materialu. Modni oblikovalci se znova obračajo k tradicionalnim poletnim materialom, kot so pletena in kvačkana rafija, platno, bombažni kvačkani vzorci, lesene šibe … Zaradi narave materialov so tudi oblike torb precej enostavne. Največkrat govorimo o nakupovalni torbi ali torbi, ki spominja na vedro (bucket torba). Ponudba barvitih modelov je sicer bogatejša kot običajno, a verjamemo, da vam bodo tako kot nam srce ogrele klasične barve, kot so peščena, umazano bela, rjava in črna. Nove torbe sezone pomladi nosite skupaj s supergami, hlačnim kostimom in dežnim plaščem, poleti pa ob romantični obleki in sandalah.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Nakupovalna torba Karl Lagerfeld
214,00 €
Nakupovalna torba Nine West
85,00 €
Majhna torba Twinset
194,00 €
Nakupovalna torba Twinset
194,00 €
Nakupovalna torba Love Moschino
213,50 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno