Polo majica za večno modni videz

Polo majice so, izgleda, modne za vedno. Prav nikoli ne izginejo iz modnih smernic, če ne drugače, jih oblikovalci interpretirajo na več modnih načinov, a še vedno so – polo majice. Tiste bolj retro izgleda so tanjše, rahlo rebraste, z večjim ovratnikom, športne polo majice so večinoma iz bombaža in v vseh barvnih kombinacijah.

Fred Perry, denimo, se je na krilih zmag in teniške slave odločil ustanoviti blagovno znamko z oblačili, med katerimi so bili v ospredju kratke športne hlače in predvsem polo majice.

Polo majice so še posebej priljubljene v Italiji, tudi v rožnatih in rumenih odtenkih. Italijani jih radi nosijo tako, da ovratnik privzdignejo, za bolj modni videz. In čedalje pogosteje jih posnemajo tudi drugod po svetu, tudi v Sloveniji.

Privzdignjen ovratnik na polo majici da, če jo oblečeš z modnim bolj tajliranim suknjičem, poseben modni pečat.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Majica kratek rokav Tom Tailor
29,99 €
Majica kratek rokav Fred Perry
79,90 €
Majica kratek rokav S.Oliver
39,99 €
Majica kratek rokav Selected
29,99 €
Majica kratek rokav Colmar
89,99 €
Majica kratek rokav North Sails
65,00 €
Majica kratek rokav S.Oliver
29,99 €
Majica kratek rokav Esprit Casual
29,99 €

SPLETNI NAKUP

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Profimedia

Aktualno