Politika zasebnosti

Politika zasebnosti

 

V podjetju Nama d. d. Ljubljana se zavedamo pomembnosti osebnih podatkov, zato z njimi ravnamo skrbno in odgovorno ter pri obdelavi spoštujemo določila Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov in Zakona o varstvu osebnih podatkov. Vprašanja v zvezi z obdelovanjem podatkov nam lahko posredujete na elektronski naslov: pooblascenec@nama.si.

Upravljavec osebnih podatkov

Upravljavec osebnih podatkov je Nama d. d. Ljubljana, Tomšičeva ulica 1, 1000 Ljubljana. Zagotavljamo, da vaše osebne podatke ščitimo pred razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam. Vsi osebni podatki uporabnikov so zaupni.

Pravna podlaga za obdelavo osebnih podatkov

Vaše osebne podatke obdelujemo skladno s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR), Zakonom o varstvu osebnih podatkov in ostalimi predpisi, ki urejajo področje varstva osebnih podatkov. Nama kot upravljavec vaših osebnih podatkov, le te obdeluje na podlagi vaše predhodne privolitve.

Prijava na e-novice

S prijavo na e-novice se strinjate, da vam pošiljamo novice o posebnih ugodnostih in novostih. Soglasje za obdelavo lahko kadarkoli prekličete s klikom na povezavo Odjava, ki je na voljo na dnu vsake e-novice.

Pravice v zvezi z obdelavo osebnih podatkov

V zvezi z obdelavo osebnih podatkov imate pravico do:

  • dostopa do podatkov,
  • popravka in dopolnitve nepopolnih osebnih podatkov,
  • izbrisa,
  • preklica,
  • pritožbe v primeru kršenja Uradu informacijske pooblaščenke RS v primeru kršenja ali omejevanja pravic v zvezi z varstvom svojih osebnih podatkov.

Izbris osebnih podatkov lahko zahtevate:

  • preko e-naslova: kartica@nama.si
  • osebno na info točki v pritličju trgovine Nama

Posredovanje pogodbenim partnerjem

Nama lahko skladno z vašo privolitvijo posreduje vaše osebne podatke svojim pogodbenim partnerjem, ki za Namo opravljajo posamične točno določene storitve. Pogodbeni obdelovalci vaših osebnih podatkov ne bodo uporabljali za svoje namene ali jih posredovali tretjim osebam.