Poletni modni šik za moške

Čeravno poleti na sebi nimamo veliko oblačil, lahko z izbranimi modnimi kosi hitro opozorimo nase. In moški to znajo, še zlasti, kadar zares želijo izstopati.

Tisti bolj drzni znajo dobro preplestl svoj slog s poletnimi modnimi zapovedmi, tistim, ki bi radi dosegli določeno modno raven in izstopiti iz povprečja, pa svetujem, da so malo manj konservativni in se odločijo za bolj ‘drzne’ kombinacije.

Na primer: čedalje bolj trendovski izgled je preplet finih kratkih hlač, denimo v modri barvi (Selected) s tanjšim in lahkotnejšim suknjičem peščene barve (s.Oliver) ter poletnih t. i. loafer temno rjavih čevljev, pika na i pa so izbrana sončna očala ter manjši slamnik ali kapa s ščitom (G-Star).

Mladim moškim za ‘kulski’ slog v prostem času priporočam močno zelene kratke športne hlače (G-Star) in udarno srajco z vzorci (Antony Morato) ter bele superge (AX).

Še vedno bo moški zelo poletno šik, če bo izbral lahkotno poletno obleko v peščeni ali svetlo sivi barvi (s.Oliver) in jo pokombiniral z enobarvnim belim ali modrim t-shirtom. Zraven pa lahko brez slabe vesti obuje zelo priljubljene natikače Birkenstock.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Jakna Antony Morato
185,90 €
Srajca dolg rokav Antony Morato
89,90 €
Suknjič S.Oliver
139,99 €
Suknjič S.Oliver
159,99 €
Srajca dolg rokav Esprit Casual
69,99 €
Majica kratek rokav G-Star
79,95 €
Polo majica kratek rokav Selected
49,99 €
Kratke hlače North Sails
89,90 €
Kratke hlače G-Star
69,95 €
Dolge športne hlače G-Star
109,95 €
Čevlji Exton
137,50 €
Superge AX
164,90 €
Natikači Birkenstock
110,00 €
Kapa G-Star
35,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Selected

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno