Poletni modni šik za moške

Ko se neha jesensko in zimsko plastenje oblačil, pridemo spomladi, še zlasti pa poleti morda v zadrego, kako še vedno ohraniti modni slog, ko pa so v ospredju natikači, japonke, kratke hlače in majice.

Modno zavedni moški se bo seveda vedno znašel. Denimo s tajliranim bombažnim ali lanenim suknjičem v svetlih odtenkih (Digel), Liu Jo, z bombažnimi (chino) ali lanenimi hlačami v modri, beli ali peščeni barvi (Selected, Liu Jo) in z belo, modro ali rjavo srajco z ruskim ali klasičnim ovratnikom, ki je lahko zapeta do vratu (Tom Tailor, Esprit Casual).

K temu izboru lahko moški doda usnjene natikače Birkenstock, ki so že nekaj sezon poletni hit, ali pa rjave oziroma modre semiš mokasinke (Liu Jo).

Poletnemu modnemu šiku za moške bo zanesljivo zadoščeno.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Suknjič Digel
277,00 €
Srajca dolg rokav Tom Tailor
49,99 €
Dolge hlače Selected
59,99 €
Srajca dolg rokav Tom Tailor
39,99 €
Srajca kratek rokav Esprit Casual
49,99 €
Dolge hlače s.Oliver
79,99 €
Mokasini Liu Jo
159,00 €
Natikači Birkenstock
100,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Liu Jo

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno