Poletne obleke, ki jih bomo nosili še jeseni

Na poletnih razprodajah lahko ujamete kar nekaj trendnih oblek, ki jih boste nosili, ko bo listje začelo rumeneti. V jesen zakorakajte z mini obleko, džins obleko ali srajčno različico poletne obleke.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

MINI OBLEKA
Mini dolžina se iz poletja seli v jesen. Modnim oblikovalcem so še zlasti ljube različice iz lahkotnih polprosojnih šifonov ali svetlečega satenastega leska. Nosile jih boste v kombinaciji z gležnjarji ali visokimi škornji.

Obleka Morgan
75,00 €
Obleka Ted Baker
255,00 €
Obleka Twinset U&B Travel
144,00 €

SRAJČNA OBLEKA
Srajčno poletno obleko jeseni opasajte s pravim pasom in čeznjo oblecite pleteno jopo, usnjeno jakno ali barvno ujemajoč se suknjič.

Obleka Ted Baker
325,00 €
Obleka Comma
139,99 €
Obleka Tom Tailor
69,99 €

DŽINS OBLEKA
K modri džins obleki se bodo v prvih deževnih dneh odlično podali trenč in bele superge. V sklopu francoskega šika si okoli vratu zavežite pisano rutko.

Obleka Sisley
99,95 €
Obleka S.Oliver
89,99 €
Obleka Gerry Weber
159,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia

Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno