MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Poletne obleke, ki jih bomo nosili še jeseni

Na poletnih razprodajah lahko ujamete kar nekaj trendnih oblek, ki jih boste nosili, ko bo listje začelo rumeneti. V jesen zakorakajte z mini obleko, džins obleko ali srajčno različico poletne obleke.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

MINI OBLEKA
Mini dolžina se iz poletja seli v jesen. Modnim oblikovalcem so še zlasti ljube različice iz lahkotnih polprosojnih šifonov ali svetlečega satenastega leska. Nosile jih boste v kombinaciji z gležnjarji ali visokimi škornji.

Obleka Morgan
75,00 €
Obleka Ted Baker
255,00 €

SRAJČNA OBLEKA
Srajčno poletno obleko jeseni opasajte s pravim pasom in čeznjo oblecite pleteno jopo, usnjeno jakno ali barvno ujemajoč se suknjič.

Obleka Ted Baker
325,00 €
Obleka Comma
139,99 €
Obleka Tom Tailor
69,99 €

DŽINS OBLEKA
K modri džins obleki se bodo v prvih deževnih dneh odlično podali trenč in bele superge. V sklopu francoskega šika si okoli vratu zavežite pisano rutko.

Obleka Sisley
99,95 €
Obleka S.Oliver
89,99 €
Obleka Gerry Weber
159,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia

Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno