Poletne kombinacije v s.Oliverju

Poletje je pred nami, in preden se odpravite na zasluženi dopust, se razvajajte s poletnimi kosi iz nove kolekcije s.Oliver, ki združuje udobje in eleganco. Novo kolekcijo zaznamujejo zračne tkanine, poletne barve in udobni kroji, ki poudarijo postavo, a so hkrati sproščeni, kot jih radi nosimo v poletnih mesecih, ko so temperature visoke in nam prijajo zračna oblačila.

V kolekciji prevladujejo zračni materiali, barve pa so navdihnjene s poletjem – od svetlih pastelnih tonov do bogatih vzorcev, ki takoj pritegnejo pozornost. Ženskam, ki ljubijo kombinacijo stila in udobja, s.Oliver ponuja raznolike možnosti. Za tiste, ki imajo rade bolj drzne kombinacije, komplet s hlačami in bluzo v črno-belih vzorcih prinaša moderen in edinstven videz. Popolno za mestne avanture ali poslovne sestanke.

Nova kolekcija s.Oliver prinaša vse, kar potrebujete za udobno in moderno poletje. Kombinacija udobja, zračnih materialov in modernih dizajnov zagotavlja, da se boste počutili in izgledali odlično ne glede na priložnost.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Bluza kratek rokav s.Oliver
59,99 €
Kratke hlače s.Oliver
45,99 €
Bluza kratek rokav s.Oliver
45,99 €
Obleka s.Oliver
79,99 €
Krilo s.Oliver
59,99 €
Top s.Oliver
19,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: s.Oliver
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno