Poletna modna sproščenost za moške

Kaj ima večina moških še vedno najraje pri oblačenju? Da so v oblačilih, ki so udobna, ohlapna, da so v njih videti sproščeno. A ker se časi spreminjajo, želijo biti v takšnih oblačilih vsaj malo tudi modni.

Zadnjih nekaj let so modna oblačila za moške prav takšna, sproščena. Zadnje modne smernice narekujejo, da so dolge hlače rahlo bolj ohlapne, srajce in puloverji malenkost ‘oversized’ (primer znamke za moške Canali), čedalje več je tudi hlač in puloverjev, ki spominjajo na trenirke. Moški so te kose vzeli za svoje, saj so v bolj prefinjenih različicah primerne za marsikatere priložnosti. In vse to lahko moški dobi v … Nami!

Moški lahko izbere bolj šik sproščeni slog z lahkim suknjičem v rožnati, svetlo modri ali temno zeleni barvi in istimi hlačami (Strellson), ali pa bolj športno-modni izgled s srajcami s potiski palm (to je letošnji poletni hit za moške) in kratkimi hlačami z žepi (G-Star, s.Oliver, Antony Morato). Pri spodnjem perilu se lahko vedno zanesejo na Emporio Armani ali še vedno morda najbolj priljubljeno znamko perila pri moških: Calvin Klein.

Poletja ni več brez japonk, letos so denimo modna v beli barvi (AX), še vedno pa so obutveni hit tudi bele superge. In kaže, da ostaja ‘večno’ trendovski tudi nahrbtnik, tega so moški, še zlasti, če je usnjen in bolj modnih oblik, zamenjali za poslovne aktovke. Da o kapah s ščitom (denimo G-Star) niti ne govorim.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Suknjič Strellson
249,00 €
Dolge hlače Strellson
119,95 €
Polo majica kratek rokav S.Oliver
35,99 €
Majica kratek rokav North Sails
45,00 €
Kratke hlače G-Star
129,95 €
Majica kratek rokav G-Star
79,95 €
Polo majica kratek rokav AX
75,90 €
Majica kratek rokav AX
60,90 €
Srajca kratek rokav Antony Morato
79,99 €
Kratke hlače Antony Morato
75,00 €
Pulover G-Star
99,95 €
Spodnje hlače boxarice Calvin Klein
42,90 €
Superge AX
164,90 €
Japonke AX
49,99 €
Nahrbtnik North Sails
125,00 €
Kapa G-Star
39,95 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Arhiv Nama

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno