Poletna eleganca v nizkih petah

Preživeti poletno vročino in ostati v mejah ženstvene elegance je v veliki meri odvisno tudi od tega, kako udobno se v izbrani oblačilni kombinaciji počutite. V tem primeru je najpametnejša odločitev ženska obleka ali krilo v družbi zračnega topa (pomislite na lahkotno bluzo ali kvačkan top).

Prelomna točka, ali v izbranih oblačilih ostanete v mejah ženstvene elegance, je obutev. Načeloma velja, da so sandale z visoko peto tista različica, ki ustreza zgoraj navedenim standardom, in vendar obstajajo tudi modeli z nižjo peto, ki vašemu izbranemu poletnemu stajlingu prav tako vdihnejo pravo mero elegance in tako želeno udobje. Takšne sandale in natikači so izdelani iz pravega usnja, okrašeni so z minimalističnimi kovinskimi detajli ali detajli prepletanja, všečna je tudi kombinacija lesa, usnja, vrvi ali rafije, medtem ko se bela, črna in rjava barva sandal tako rekoč k vsem poletnim krilom in oblekam.

Da bo izbira pravega para še lažja, smo za vas poiskali nekaj modnih kombinacij kril in obutve, ki bo poskrbela za udoben, a kljub temu eleganten korak.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Kocca Kocca
156,00 €
Sandali Tosca Blu studio
106,50 €
Natikači Bruno Premi
129,50 €
Krilo Fracomina
136,90 €
Sandali Elvio Zanon
170,50 €
Sandali Bruno Premi
156,50 €
Krilo Morgan
55,00 €
Sandali Ugg
119,90 €
Sandali Luz Da Lua
64,50 €
Obleka Ted Baker
360,00 €
Cokli Tosca Blu studio
117,50 €
Sandali Elvio Zanon
135,50 €

SPLETNI NAKUP

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Profimedia

Aktualno