Poletje z Lisco

Lisca tudi letos navdušuje s kopalno modo, v kateri najdemo raznolike modele kopalk in dodatkov, v katerih bomo kraljevale na plažah in ob bazenih.

Od elegantnih modelov, ženstvenih krojev, do igrivih in takšnih, v katerih boste izžarevale neustavljivo energijo.

Poglede boste pritegnile v drzno izrezanih krojih z dotikom rahlo svetlikajočega se materiala. Zanimivi prepleti naramnic, dodatki, naborki in modni kroji. Vse to izžareva eleganco in prefinjenost.

Ne gre brez cvetličnih motivov, ki v digitalno preoblikovanem vzorcu prinašajo živahen in romantičen videz, medtem ko jim volančki dodajo šarm. Tu je tudi igra črt in barvnih kontrastov. Ljubiteljice enobarvnih modelov bo razveselila pestra paleta barv in krojev, ki omogočajo tudi odlično kombiniranje in ustvarjanje novih izpeljank poletnega stila.

SPLETNI NAKUP

Kolekcijo dopolnjujejo dodatki, s katerimi se zelo hitro preobrazite iz podobe za na plažo v podobo za na sprehod ali za v mesto. Z nekaj stilskimi prijemi in v kombinaciji z vrhnjimi oblačili lahko tako postanejo del vaše podobe tudi za druge priložnosti, ne le za na plažo.

Liscina poletna moda prinaša pravo osvežitev, ne glede na to, kje boste preživljali poletne dni. Navdušujejo pa tudi pristopi k proizvodnji materialov, ki so prijazni do narave in predstavljajo pomemben korak k trajnostnemu in odgovornemu delovanju.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Kopalke nedrček Lisca
37,90 €
Kopalne hlačke Lisca
24,90 €
Kopalke enodelne Lisca
79,90 €
Kopalne hlačke Lisca
22,90 €
Kopalke nedrček Lisca
39,90 €
Obleka za plažo Lisca
44,90 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Lisca
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno