Poklon ikoni: Karl Lagerfeld

Met Gala velja za enega najvidnejših in najprominentnejših elitnih družbenih dogodkov, ki nas vsakič znova navdihne s čudovitimi kreacijami. Tema letošnjega večera je bil Karl Lagerfeld: Linija lepote. Po besedah glavnega kuratorja Andrewa Boltona je na razstavi obravnavana evolucija Karlovih natančnih, skoraj matematičnih dvodimenzionalnih risb v trodimenzionalna oblačila. Številni udeleženci so se letos za svoj videz obrnili kar na modne arhive blagovnih znamk, za katere je ustvarjal Karl Lagerfeld, na njegovo lastno blagovno znamko Karl Lagerfeld (najdete jo tudi v Nami), Chanel, Fendi, Balmain, Patou in Chloe. Med barvami toalet in modnih dodatkov so prevladovale Karlove najljubše barve, črna, bela, nežno rožnata, zlata in modra barva. Za pravo senzacijo pa sta poskrbela Jared Leto in Doja Cat, ki sta se ‘preoblekla’ v Karlovega najljubšega mačka Choupette.

SPLETNI NAKUP

Profimedia
Profimedia
Profimedia

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer ga lahko tudi kupite, če je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Torba za plažo Karl Lagerfeld
192,00 €
Majhna torba Karl Lagerfeld
278,00 €
Majhna torba Karl Lagerfeld
228,00 €
Obleka Karl Lagerfeld
298,00 €
Majica kratek rokav Karl Lagerfeld
98,00 €
Enodelne kopalke Karl Lagerfeld
139,00 €
Superge Karl Lagerfeld
229,95 €
Natikači Karl Lagerfeld
89,95 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno