Pogosta vprašanja

V kakšnem primeru je dostava brezplačna?
Dostava v Sloveniji je brezplačna ob nakupu nad 70 €.

Želel sem dostavo preko Pošte Slovenije, dostavili pa so mi iz GLS?
V meniju je možnost izbire dostavne službe, cena za dostavo preko Pošte Slovenija znaša 3,50 €. V kolikor se odločite za dostavo preko dostavne službe GLS z enostavnim vračilom pa cena dostave znaša 4,30 €. Ena dostavna služba je že označena kot izbor, zato morate izbrati tisto, ki jo želite. V kolikor želite izrecno opomniti na karkoli glede načina dostave oz. česa podobnega, imate to možnost na drugem koraku postopka nakupa (NAČIN PLAČILA) pod opcijo Dodatno sporočilo.

Ob plačilu po povzetju mi je dostavna služba zaračunala provizijo za plačilo s kartico.
Pri plačilu po povzetju imate možnost plačila z gotovino ali kartico. GLS in Pošta Slovenije vam ne bosta zaračunala provizije ob plačilu s kartico. Nama IN d. o. o. krije stroške dostave nad 70 €, ne pa tudi stroškov plačilnega prometa.

Na spletni strani imate navedenih veliko blagovnih znamk, ki pa jih ni v ponudbi spletne trgovine.
Ponudba v spletni trgovini je omejena in ne odraža celotne ponudbe fizične trgovine. Na seznamu blagovnih znamk pa so navedene vse, ki jih najdete v veleblagovnici Nama v centru Ljubljane.

Če želim izdelke samo ene blagovne znamke, tega ne dobim z izborom dotične blagovne znamke.
V primeru, ko izberete blagovno znamko v naboru vseh blagovnih znamk, ki jih dobite v fizični trgovini, pridete le do njene predstavitve. Ko pa v spletni trgovini v filtru izberete posamezno blagovno znamko, dobite vse izdelke izbrane blagovne znamke, ki so na voljo v spletni trgovini.

Kupila sem nekaj izdelkov, zdaj pa sem se odločila vrniti enega zaradi napačnega izbora. Kako to naredim? Plačala sem s plačilno kartico.
V roku 14 dni morate vrniti izdelek nepoškodovan, opremljen z deklaracijami, kot ste ga prejeli, in v originalni embalaži (nedrčki, torbice, nakit …). Po prevzemu blaga v našem skladišču opravimo pregled vrnjenega izdelka in vam v primeru, da je izdelek nepoškodovan, vrnemo vrednost kupljenega izdelka na transakcijski račun v največ 5 delovnih dneh. Ob vsakem vračilu morate priložiti obrazec za vračilo v 14 dneh, ki ga najdete na spletni strani v rubriki Vračila in reklamacije.

V kolikor ste paket naročili preko dostavne službe GLS z enostavnim vračilom (GLS ShopReturn), ste v paketu prejeli povratno prevzemnico za vračilo blaga z oddajo v katerikoli GLS paketomat. Blago lahko vrnete najpozneje v 14 dneh, pri čemer vam strošek vračila v višini 4,30€ odštejemo od vračila kupnine za vrnjeno blago, ki vam ga bomo nakazali na vaš transakcijski račun.

Ali lahko vrnem artikle, naročene preko spleta v katerokoli poslovalnico?
Artikle, naročene preko spletne trgovine, je možno vrniti zgolj na info pultu v trgovini Nama v Ljubljani (v pritličju na oddelku nogavic). Ob vračilu morate priložiti tudi obrazec za vračilo v 14 dneh.