Lasna kozmetika znamke Keune letos slavi 100 let delovanja

Keune je sinonim za lepe in negovane lase že od leta 1922. Letos praznuje 100. obletnico obstoja, od tega so že 30 let prisotni na slovenskem tržišču.

Moč lepih in negovanih las je neizmerna. Je odraz značaja in del naše karizme. Lepi, zdravi in urejeni lasje pustijo dober prvi vtis, in vemo, da je ta najpomembnejši. Zato je Keune že tako dolgo priljubljena blagovna znamka las, saj se poleg kakovosti ponaša s trajnostnim pristopom k poslovanju in izdelavi izdelkov.

Visokokakovostni izdelki Keune so postali nepogrešljiv del vsakdana za mnoge strokovnjake, frizerje po vsem svetu. Barvanje in nega zahtevata celosten pristop, zato pri Keune razvijajo tehnologije znotraj lastnih laboratorijev na Nizozemskem, vse od prvih testiranj do končnega izdelka. Podjetje tako s svojim posluhom do končnih uporabnikov, inovativnimi pristopi ter izbiri naravnih, hranilnih sestavin sledi novodobnemu človeku in njegovim potrebam pri negi las.

Ob 100. rojstnem dnevu je podjetje Keune lansiralo novo linijo izdelkov za nego in oblikovanje las Design by Keune. Linija Design je celovit odgovor na vse potrebe nege las. Design linijo sestavljajo šampon in regenerator za zaščito barve, glajenje in nego s keratinom, Repair za globinsko obnovo poškodovanih las, Silver Reflex za nevtralizacijo rumenih tonov na blond laseh, Daily Use z nežno formulo za vsakodnevno uporabo ter izdelki za oblikovanje.

Design Color Care: optimalna nega za dolgotrajno in polno zaščito barve las. Šampon in balzam vsebujeta UV zaščito ter izvlečke sončničnih semen za zaščito barve. Lasem daje spektakularno mehkobo in sijaj.

Design Keratin: intenzivna nega s keratinom in provitaminom B5 lase globinsko nahrani, izboljša lesk in zgladi skodrane lase.

Design Repair: globinsko vlaženje z organskim arganovim oljem za obnovo suhih in poškodovanih las. Kolekcijo šampona in balzama dopolnjuje luksuzna maska, ki lase še dodatno nahrani.

Design Silver Reflex: šampon in balzam nevtralizirata rumene pigmente, osvežita sive, bele in pepelnate lase. Izbira blondink že vrsto let.

Design Daily Use: vlažilni šampon za lase z lahko formulo za vsakodnevno uporabo. Lase zgladi, poživi in jih naredi svilnato gladke in sijoče.

Design Styling vsebuje izdelke za oblikovanje in končno oblikovanje las: sprej za lase z močno fiksacijo ne obteži las, styling pasta z mat finišem se uporablja za močno fiksacijo, krema za kodre pa daje definicijo naravno valovitim in skodranim lasem.

Več o profesionalnih linijah Color, Care, Style, 1922 by J.M.Keune ter So Pure si lahko preberete TUKAJ.

Zaveze Keune ali zakaj Keune ni še eno od podjetji, ki proizvaja izdelke za nego:

  1. Vsi izdelki Keune so 100 % brez krutosti, ne testirajo na živalih in zavračajo prodajo izdelkov Keune v državah, kjer je testiranje na živalih obvezno. Kot družinsko podjetje Keune verjame v odgovornost vseh nas, da skrbimo za naš planet in ljudi, ki živijo na njem. Tako zdaj kot za prihodnje generacije.
  2. Vsi izdelki Keune so izdelani na Nizozemskem. To omogoča spremljanje vsakega koraka proizvodnega procesa, hkrati pa zagotavlja, da vsi zaposleni delajo v dobrih pogojih in prejemajo pošteno plačilo.
  3. Proizvodni obrat Keune v celoti poganja sončna energija, emisije CO2 pa se kompenzirajo s porabo plina. Proizvodni obrat Keune ne pošilja popolnoma nič industrijskih odpadkov na odlagališča.
  4. V letu 2017 je začela uporaba reciklirane plastike nadomeščati novo plastiko, načrt pa je, da se uporaba nove plastike do leta 2025 prepolovi.
  5. Keune je tudi mesto enakih možnosti, zato podpirajo številne izobraževalne projekte za nove frizerske strokovnjake po vsem svetu in v svoje ekipe redno zaposlujejo invalide.


Naslovna fotografija: Keune
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno