Podeželje je v modi

Pomislite na meglice angleškega podeželja, na listje, odpadlo s samotnega drevesa, ter na neskončne travnate stepe, odete v barve jeseni. Omenjeni kolaž utrinkov je namreč modnim oblikovalcem služil kot navdih pri oblikovanju oblačil in modnih dodatkov, ki znova poveličujejo kasično podeželsko eleganco.

Barvna lestvica, ki obsega tople rdeče in rjave odtenke ter hladne sive in zelene, se zgleduje po veličastni barvni shemi jeseni. Med novosti podeželskega trenda prištevamo bogate teksture materialov, ki jih je mogoče med seboj kombinirati po načelu kontrastov, kot je gladko in sijoče z grobim in mat. Tradicionalnemu karo in tvid vzorcu se pridružujejo še abstraktni motivi, ki spominjajo na naravo in jesensko cvetje.

Slihueta oblačil ostaja sproščena. V ospredju so dolga krila in plašči, ki med hojo živahno plapolajo, usnjene hlače v kombinaciji s pleti in dolgimi jopicami, bluze z bohemskimi romantičnimi detajli ter udobna in funkcionalno topla obutev.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Plašč Ted Baker
455,00 €
Dolga jopa Benetton
89,95 €
Dolge hlače Joseph Ribkoff
174,00 €
Gležnarji Copenhagen Studio
239,90 €
Pulover Fracomina
99,90 €
Krilo S.Oliver
79,99 €
Gležnarji Inuikii
340,00 €
Bluza dolg rokav Esprit Collection
79,99 €
Pončo Betty Barclay
79,99 €
Jakna Joseph Ribkoff
234,00 €
Srednja torba Tosca Blu
162,50 €
Obleka Dixie
182,50 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia
Fotografija v članku: Špela Roblek
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno