Podarite popolno darilo v slogu L’Erbolaria

Ali želite izbrati darilo v slogu L’Erbolaria? Bi radi obdarili nekoga, ki živi daleč od vas? Imate malo časa in bi radi našli že pripravljeno darilo? Potem bodo darilni seti popolno darilo za vas in vašo družino ter prijatelje.

Granatno jabolko (Melograno)
Kolekcija s čutno dišavo in bogatimi notami, posvečena fascinantnemu drevesu, ki je že od antičnih časov zaradi svojega obilega cvetenja in sočnih sadežev povezan s simbolnimi pomeni blaginje, veličastnosti in ponovnega rojstva. Iz drevesa granatnega jabolka ne črpamo le zapeljivih, dišavnih navdihov, temveč tudi kozmetične sestavine z blagodejnimi lastnostmi tega sadeža: iz lupine dobimo tonirni izvleček in osvežilno destilirano vodo – oboje proizvedeno v laboratoriju L’Erbolario – vlažilni sok iz arilov in kompaktne sterole iz semen. Granatno jabolko izraža ves svoj sijaj v naših izdelkih za osebno nego – parfumih in tretmajih za nego telesa, ki vsebujejo do 98 % sestavin naravnega izvora – pa tudi v osvežilcu zraka in v čudovitih darilnih kompletih, ki smo jih pripravili za vaša nepozabna darila.

Frangipani
Simbol miru, prijateljstva, lepote in preprostosti, Plumeria rubra ali Frangipani je srce te linije s svojim edinstvenim parfumom: mehak, topel, sladek in tolažilen. Laboratorij L’Erbolario je izbral Frangipani sicilijanskega porekla, in s predelavo sveže rastline pridobil aktivne sestavine, ki odlikujejo to linijo: vlažilni izvleček hidroglicerina, tonirni in osvežilni izvleček ter dišečo destilirano vodo. Skupaj s čudovitimi izdelki za nego telesa, ki vsebujejo do 98 % sestavin naravnega izvora, je linija Frangipani obogatena z osvežilcem zraka in izjemno pestro izbiro dišečih darilnih kompletov omejene izdaje, ki so prepoznana kot elegantna darila z velikim šarmom.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Darilni set Frangipani beauty secret L’Erbolario
42,30 €
Darilni set Pomegranate precious moments L’Erbolario
20,10 €
Darilni set Frangipani beauty secrets with bracelet L’Erbolario
57,90 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: L’Erbolario
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno