Podarite najbolj toplo darilo, podarite Ugg

Z izbranim darilom v decembru ogrejte svoje srce in srce svojega obdarjenca. Dobesedno. V Namo je namreč že prispela praznična kolekcija UGG, ki je kot nalašč, da nas pogreje in nam pričara veselje v teh mrzlih zimskih dneh. Kaj pravite o rokavicah iz semiša, ki so podložene z deviško volno, in toplih naušnikih v ujemajoči barvi? Več kot dobrodošle so tudi vedno aktualne pletene kape s cofom in različice iz ovčje volne ter šali iz mehkega pliša, ki se podajo k prav vsem modnim stajlingom. Če boste najdaljšo noč preživeli doma, ne spreglejte svetlečih volnenih toplih copat, ki jih na seznam daril le vpišite čim prej. Modne navdušenke pa se bodo najbolj razveselile copat z odebeljenim podplatom, saj jih bodo po vzoru zvezdnic kot natikače lahko nosile tudi zunaj.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Naušniki Ugg
69,90 €
Rokavice Ugg
149,90 €
Šal Ugg
74,90 €
Kapa Ugg
49,90 €
Kapa Ugg
129,90 €
Copati Ugg
124,90 €
Copati Ugg
129,90 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Ugg
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno