MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Podarite denarnico na pravi način

Velikokrat se sprašujemo, ali je v redu podariti denarnico kot praznično darilo. Je ta lahko prazna? Katera barva denarnice prinaša blaginjo? Za vas smo poiskali odgovore, da boste obdarovancu lažje izbrali pravo.

Funkcionalna in elegantna denarnica je odlično darilo, še zlasti ker veliko ljudi kljub vsakodnevni uporabi denarnice nanjo ob nakupih novih modnih kosov povsem pozabi. Ta je ne glede na to, kako stara ali obrabljena je videti, zadnja stvar, ki bi jo zamenjali. Poleg tega denarnica v večini kultur simbolizira bogastvo, blaginjo in srečo, zato je ta odlična izbira, ko obdarujete najbližje.

Med barvami denarnice najvišje kotira črna, saj ta spominja na najbolj rodovitno zemljo. Črna je tako barva blaginje in priložnosti za napredovanje v karieri.

Preden izberete denarnico kot darilo, se pozanimajte tudi, kakšno vrsto denarnice običajno nosi prejemnik. Kakšen je njegov osebni stil? Denarnica je namreč zelo oseben dodatek in se pogosto uporablja za izražanje individualnega sloga.

Za konec pa še odgovor na vprašanje, ali prazna denarnica kot darilo prinaša smolo. Če verjamete v vraže, potem je odgovor pritrdilen. Številne kulture po vsem svetu (še posebej v Italiji) se strinjajo, da bo darilo denarnice brez denarja prejemniku prineslo smolo, finančni propad ali slabo zdravje.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Denarnica Karl Lagerfeld
98,00 €
Denarnica Love Moschino
92,50 €
Denarnica Guess
45,00 €
Denarnica Bagghy
63,50 €
Denarnica Kelly Kross
51,50 €
Denarnica Manila Grace
78,50 €
Denarnica Marina Galanti
38,50 €
Denarnica MariaCeline
32,50 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno