Udobnejša moška oblačila, ki še vedno izgledajo šik

Eleganca še nikoli ni bila tako dostopna, ” je moto slehernega kosa v prihajajoči kolekciji znamke DIGEL pomlad/poletje 2021. Ekipa oblikovalcev tako nadaljuje s širjenjem konceptov, ki so bili predstavljeni v preteklih sezonah: lahki, naravni materiali, ki dihajo. Novo kolekcijo, ki z modnimi linijami poudarja obliko telesa, tako zaznamujejo bombaž, lan in veliko raztegljivega džersija. Oprijete silhuete so še vedno na vrhu povpraševanja naših kupcev. Najimenitnejši kos kolekcije je suknjič (blazer) iz džersija s pokončnim konstruiranim ovratnikom.

Dinamične in sofisticirane tkanine uporabljene v kolekciji pripomorejo k poudarjanju te urbano navdahnjene sheme – pa naj bo to jakna, obleka ali pletenina. Karo vzorci, črte, cvetlični in paisley vzorci, ali pike prevladujejo na naših ekspresivnih a sproščenih dizajnih.

Suknjiči so večinoma dekonstruirani, brez poudarjenih ramen, podlog in ostalih elementov klasičnega formalnega kosa. V primerih, ko smo dizajnu dodali podlogo, smo to uravnovesili z ogromno elastičnosti in fleksibilnosti kroja. Tako pri znamki DIGEL ustvarjamo novo lahkost bivanja.

Ključno vlogo v kolekciji igrajo različni kroji hlač, še posebej hlače chino iz materialov, ki kosu dajejo videz zbledelosti, in hlače s petimi žepi. Ponujamo tri kapsulne kolekcije: „Denim Heroes“ in „Powerstretch“ govorita sami zase. S kolekcijo „Protect X“ pa smo želeli predstaviti visoko elastične materiale, prevlečene z nano premazom, ki niso zahtevni za vzdrževanje in so opremljeni z varnostnim žepom.

Z našo kolekcijo jaken in suknjičev smo se osredotočili na funkcionalnost. Naša kapsulna kolekcija „power X“ je enostavna za vzdrževanje in odporna tako na vodo kot na umazanijo.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v naši veleblagovnici ali pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo, da vam izdelek poiščemo in pošljemo.


Foto: Digel

Aktualno