Pletenine so letošnjo zimo vse prej kot dolgočasne

Pletenine še vedno veljajo za najbolj priljubljena in tudi zelo modna  oblačila, ko napoči hladnejši del leta. In medtem ko smo bili v zadnjih dveh sezonah priča pravemu razcvetu dolgih pletenih rebrastih oblek v sivi, črni in beli barvi, se na področju preostalih pletenin dogaja prava mala modna revolucija. Jope, puli puloverji in običajni pleteni puloverji so vse prej kot minimalistično nevpadljivi. Živahne barve, retro alpski vzorci, sodobni umetniški motivi, izvirni kroji s poudarkom na detajlih na rokavih, nenavadno kratke dolžine in izvirne kombinacije s pletenimi krili in hlačami so le del tega, kar so nam to sezono v svetu pletenin namenili oblikovalci. Nikar ne spreglejte pletenih modnih dodatkov. Med najbolj zaželenimi so pleteni rokavi, ki popestrijo in hkrati pogrejejo vaše roke, kadar oblečete obleko ali top brez rokavov.

Foto: Profimedia.
Foto: Profimedia.

Kako nositi pletenine? Po navdih smo se odpravili na ulice Pariza in se znova prepričali, da se pletenine podajo tako h klasično krojenim hlačam, usnju in prešitim mini krilom kot h klasični podaljšani svileni različici. Še več, pulover predimenzionirane velikosti oblecite čez obleko in pustite, da prosto pada čez pas in boke (pas tokrat pustite v omari).

Foto: Profimedia.
Foto: Profimedia.

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.


Naslovna fotografija: Profimedia

Jopa Fracomina.
110 €
Pulover Ted Baker.
165 €
Pulover Rinascimento.
72 €
Pulover Pepe Jeans.
89,90 €
Pulover Kocca.
126 €
Jopa S.Oliver Black Label.
89,99 €
Pulover Silvian Heach.
95,99 €

Aktualno