Pletena obleka, primer trajne elegance in izjemen modni vtis

Pletena obleka je odličen primer trajne elegance, ki vsakič znova poskrbi za izjemen modni vtis. Eden bolj očarljivih vidikov pletene obleke je harmonija enostavnega kroja in bogate teksture. Še posebej pletivo s 3D-vzorci, ki lahko preprosto silhueto spremenijo v pravo umetniško delo. Za udobje in laskav obris telesa je odgovorna elastičnost pletenine, pa najsi gre za klasičen rebrast vzorec ali motiv iz prepletenih kit. S pravimi modnimi dodatki in kombinacijami lahko pleteno obleko prilagodite številnim priložnostim. Kombinirajte jo s škornji do kolen in zelo dolgim šalom za najbolj moden jesenski videz. Kombinacijo s preveliko džins jakno in mokasinkami priporočamo za trendni ulični slog, prepasano s tanjšim pasom in čevlji s peto pa jo popeljite na večerjo v dvoje.

Ne glede na to, ali s svojim stilom stremite k minimalistični prefinjenosti ali bohemskemu šarmu, boste v Nami našli številne različice pletene obleke, ki bo v hipu postala vaša nova najboljša modna prijateljica.

Profimedia

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Pletena obleka Morgan
85,00 €
Pletena obleka Fracomina
126,90 €
Pletena obleka Kocca
104,00 €
Pletena obleka Ted Baker
228,00 €
Pletena obleka AX
159,90 €
Pletena obleka Ted Baker
195,00 €
Pletena obleka AX
159,90 €
Pletena obleka Morgan
65,00 €


Naslovna fotografija: Profimedia
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno