Plažni stil, ki vas bo navdušil

Pletenine za na plažo? Ja, prav ste slišali! To poletje so pletene obleke pravi poletni modni trend, ki jih vidimo povsod.

Poletje je čas vročih sončnih dni, sprostitve in poletne mode. Med najbolj priljubljene modne trende to sezone sodijo lahkotne pletene plažne obleke, ki so nepogrešljiv del garderobe. Pleteno obleko to sezono najdemo v različnih krojih in različicah. Razlikujejo se torej po barvi, dolžini, vrsti in gostoti pletenja. Pletene obleke so postale priljubljene zaradi njihove praktičnosti in udobja, ki ga nudijo. Se ne zmečkajo in zato so popolne sopotnice za poletne izlete in dni preživete na plaži. Zaradi redke gostote pletenja omogočajo koži, da diha, zaradi česar so primerne za še tako vroče poletne dni. Prav tako zelo lepo poudarijo žensko postavo in plažnemu stajlingu dodajo eleganco.

Poletna moda je igriva in svobodna, kar pa sta tudi dve besedi, s katerima bi lahko opisali pleteno plažno obleko. Postala je pravi modni atribut plažne garderobe in je kot nalašč za vse dekleta.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Obleka za plažo Yamamay
49,95 €
Obleka za plažo Benetton
59,95 €
Obleka za plažo Seafolly
128,90 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Arhiv Nama
Lektorirala: Nika Papež

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno