Plašči za moške, ki imajo radi dandyjevski slog

V modi je vedno veliko izjem. Če je namreč v eni sezoni v ospredju karo vzorec, še ne pomeni, da morajo biti vsa oblačila takšna. Pri modnih trendih oziroma pri modnih slogih posameznika se dobro pokaže, kakšen smisel ima moški za modne kombinacije in ali se ozira zgolj po modnih zapovedih.

Tisti, ki imajo prepoznaven slog in smisel za modno kombinatoriko, bodo zapovedi v svoj nabor oblačil vpletli tako, da ne bo povsem jasno, kaj je trenutni modni trend. Takšni moški dajejo prednost celotni podobi in usklajenosti ter se manj posvečajo samim trendom. Moški, ki radi nosijo plašče, lahko letošnjo zimo izbirajo med krajšimi plašči umirjenih barv (siva, črna, temno modra, bež, umazano bela in kamelja barva). Znamka Strellson ima v ponudbi tudi plašč z dvorednim zapenjanjem v močni vijoličasti barvi, ki je načeloma barva, ki jo prej izberejo drznejši posamezniki. Prav tako bodo ti prej izbrali plašče z živalskimi potiski, ki tudi niso povsem iz mode.

Moški, ki rad sledi modnim zapovedim, bo letos izbral plašč, ki spominja na gizdalinski (dandyjevski) slog. Takšni plašči so krajši, bolj telirani in poudarjajo moško eleganco. So pa med krajšimi plašči tudi nekoliko manj klasični, z enojnim zapenjanjem, tudi brez reverjev.

Nakup plašča naj bo premišljen. Če se moški odloči za umirjeno barvo, klasičen kroj, dvoredno zapenjanje in volno, bo imel kakovosten plašč za več sezon.

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Profimedia

Plašč Antony Morato
259,00 €
Plašč Pierre Cardin
219,99 €
Plašč Esprit Casual
199,99 €
Plašč Esprit Casual
199,99 €

Aktualno