Perilo za oblikovanje postave poiščite v Nami

Žensko spodnje perilo za oblikovanje postave je v zadnjih nekaj letih, zahvaljujoč Kim Kardashian, postalo modna stalnica, tudi ko se je v večerni toaleti treba sprehoditi po rdeči preprogi. Perilo za oblikovanje postave namreč zelo lepo skrije odvečne kilograme in naravno poudarja ženske obline ter vam tako vlije vso potrebno samozavest, tudi če se odločite za oblačila bolj prosojnih materialov.

Na voljo je kar nekaj izdelkov, ki vam bodo pomagali, da se boste v svoji koži počutili najbolje. Steznik za trebuh in steznik za oblikovanje postave poskrbita za skladno postavo z oblikovanim pasom. Bodiji oziroma stezniki so oblikovani tako, da nudijo podporo in oblikovanje tam, kjer je to najbolj potrebno, hkrati pa so udobni za nošenje ves dan. Namina ponudba perila za oblikovanje postave vključuje tudi hlačke z visokim pasom za oblikovanje pasu, modrčke za manjši prsni obseg ter hlačke s podaljšanimi hlačnicami za oblikovanje bokov in stegen. Obiščite oddelek perila, izberite najljubši in funkcionalen kos za oblikovanje postave ter samozavestno smuknite v svoja oprijeta oziroma prosojna oblačila.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Steznik Etam
34,99 €
Nedrček Triumph
50,00 €
Nedrček Triumph
36,00 €
Nedrček Palmers
37,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Jockey
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno