Perilo v barvi poletja

Nežna sinje modra barva ali, kot ji radi rečemo, baby blue odtenek je nedvomno barva, po kateri si bomo zapomnili to poletje. In ker so v nebesne tone obarvane tudi prekrasne slip obleke, suknjiči, ki jih nosite zgolj na golo kožo, ter luknjičasti pleteni topi, je čas, da priložnost v tej čudoviti barvi ponudite tudi perilu. In ker se sinje moder odtenek se zelo lepo poda k zdravo zagoreli koži, je sinje moder čipkast modrček, ki pokuka izza razpete bele bluze v kombinaciji s spranimi kavbojkami odlična poletna popestritev vaše bazične garderobe.

Za vas smo poiskali nekaj prekrasnih kompletov sinje modrega perila, ki ga najdete na oddelku perila v 2. nadstropju Name.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Nedrček Palmers
62,99 €
Spodnje hlače Palmers
34,99 €
Blejzer Luisa Spagnoli
497,00 €
Nedrček Emporio Armani
67,90 €
Spodnje hlače Emporio Armani
36,90 €
Obleka Fracomina
139,90 €
Obleka Betty Barclay
139,99 €
Nedrček Palmers
59,99 €
Spodnje hlače Palmers
29,99 €
Nedrček Palmers
49,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno