Živahne barve spodnjega perila kar kličejo, da jih razkrijemo

Zakaj pa ne? Spodnje perilo, ki se pojavi kot vrhnje oblačilo, v svetu ulične mode že zdavnaj ni več modni tabu. Prvi, ki ga je že v 80. letih prejšnjega stoletja predstavil javnosti v stajlingih, je bil genialni stilist Rey Petri, danes pa njegovo zapuščino vsako pomlad znova na ulice popeljejo zvezdnice in modne navdušenke.

Bella Hadid se je odločila za živahno rdečo barvo v športno zaznamovanem stajlingu, Jennifer Lopez v belih sproščenih oblačilih ponosno razkazuje rožnato naramnico modrčka, medtem ko Chiara Ferragni v družbi usnjene jakne in črnih hlač nosi modrček sinje modre barve.

Med najbolj aktualne barve spodnjega perila letošnje sezone sodijo prav vsi odtenki modre, rožnate, rumene in barve marelic.

Perilo v barvah je nedvomno zadnji modni hit in na oddelku perila v Nami vas bodo navdušili z njegovo ponudbo. Obiščite kotičke blagovnih znamk Calvin Klein, Tommy Hilfiger in Lisca ter se prepričajte, da za vaš popoln stajling potrebujete prav spodnje perilo v barvah.

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Profimedia

Nedrček Calvin Klein
29,90 €
Spodnje hlače Cheek By Lisca
6,90 €
Spodnja majica Cheek By Lisca
11,90 €
Nedrček Calvin Klein
29,90 €
Spodnje hlače Calvin Klein
27,90 €

Aktualno