Perilo, ki je pisano na kožo nevestam

Ko nevesta izbira poročno obleko, je zelo pomembno, da skladno z njo izbere tudi spodnje perilo. To je odvisno predvsem od izrezov na obleki in prosojnosti materiala. Bo imela obleka globok dekolte, gol hrbet, bo brez naramnic? Za vsako izbiro obstaja perilo, ki poročni obleki pričara popoln videz.

Barva poročnega perila je načeloma bela oziroma v barvi kože, če gre za polprosojen material, kot je svilen šifon. Modrčki so največkrat iz gladkega materiala, še zlasti če je poročna obleka izdelana iz gladkega satena.

Elegantno in prefinjeno perilo, namenjeno tudi nevestam, boste našli pri blagovni znamki Etam. Za lahkotno in modno praznovanje velikega dne izberite modele iz čutne, delikatne čipke. Tu so tudi Etamovo ‘nevidno’ perilo, modrček z zelo globokim izrezom in tanga hlačke z brezšivno konstrukcijo, ki ga lahko spravite pod najbolj drzne obleke.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, če je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Nedrček Etam
39,99 €
Nedrček Etam
39,99 €
Spodnje hlače Etam
18,99 €
Spodnje hlače Etam
14,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno