Perfecta sanja veliko poletno razprodajo, ki je ne smete zamuditi

Čakate na popolno priložnost za nakup nove vzmetnice? Tukaj je!

Perfecta Dreams predstavlja dve veliki poletni akciji, ki vam prinašata naše najboljše vzmetnice po najboljših cenah. Enajst vrhunskih modelov, od katerih je vsak skrbno zasnovan za izpolnjevanje individualnih potreb vsake naše stranke, je sedaj na voljo po izjemnih cenah.

Vsi popusti od 30 % do celo 50 % so skrbno premišljeni, da vam ni treba pristajati na kompromise pri izbiri ene najpomembnejših stvari v vašem domu.

V nadaljevanju vam posredujemo vse podrobnosti o akcijah Perfecta Dreams, za morebitna vprašanja pa vas pričakujemo v veleblagovnici Nama. Tam vam bodo naši izkušeni svetovalci odgovorili na vsa vprašanja ter vam pomagali najti popoln model za vas in vaše najdražje.

In če le vzmetnice ne bodo dovolj, vam v juliju ponujamo nekaj naših najbolj priljubljenih postelj in dodatkov po ugodnih cenah. Pohitite, saj je ponudba omejena.

SPLETNI NAKUP

PROMOCIJA DO RAZPRODAJE ZALOG:

Velja od 1. julija do razprodaje zalog

Devet modelov vzmetnic, znižanih za 40 % in 50 %:

Graphene (40 %), Active (40 %), Ariston (40 %), Premium Quantum (40 %), Garfi (40 %), Gita (40 %), Nemo (40 %), Superior (50 %), Lava special (50 %)

AKCIJA SAMO V MESECU JULIJU:

Velja od 1. julija do 31. julija

  • Vzmetnice: Serene (30 %) – s prevleko SensIce®, ki hladi!, Premium Vega (30 %)
  • Postelje: Roma in Roma lux (20 %), Posteljna baza Predal (20 %), Okvir (20 %), Okvir lux (20 %)
  • Vzglavne stranice: Bristol Line (20 %), Madrid (20 %), Barcelona (20 %), New York (30 %) in Belluno (30 %)
  • Nadvložek: Heaven (40 %)

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Perfecta Dreams
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v 4. nadstropju veleblagovnice Nama ali nam pišite na perfecta.nama@perfecta.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno