Perfecta Dreams posteljni konfigurator

Spalnice so naše mirno zatočišče, kamor se umaknemo, ko se želimo odpočiti po napornem dnevu. Ob vikendih in med tednom, če nam obveznosti dopuščajo, služijo tudi kot prostor za popoldanski počitek. Poleg tega so pogosto naš kotiček za trenutke zasebnosti, ki jih preživimo na primer ob branju.

Osnovni element vsake spalnice je seveda postelja in pri njej se začne vse, ko govorimo o opremi. Če imate možnost in prostor, izberite posteljo večje dimenzije, saj lahko tako še izboljšate udobje in kakovost spanja.

Vse bolj priljubljene so t.i. vzmetne postelje. Klasični model je sestavljen iz stabilnega lesenega ogrodja, tako imenovanega “boxa”, ki ima integrirane vzmeti. Priložena je vzmetnica, za še več udobja in višine pa obstaja možnost dodajanja nadvložka.

Modeli z integriranim podom in odlagalnim prostorom zagotavljajo enako udobje ter možnost izbire vzmetnice po želji in so izjemno primerni tako za prostore brez garderobnih omar kot tudi za spalnice manjše kvadrature.

SPLETNI NAKUP

Prav tako so najpogosteje izbrani modeli postelj z oblazinjenim vzglavjem. Razlog je v priljubljenosti klasike in trendov, ki se zgledujejo po hotelskih sobah, kjer so oblazinjena vzglavja zelo pogost element in prinašajo pridih razkošja in elegance.

Ljudje imamo različne okuse in nas pritegnejo različni stili in kroji – tako pri oblačilih kot pri izbiri idealnega ležišča. Med seboj smo si različni in stremimo k različnim funkcionalnim potrebam, poleg tega pa ima vsak svoj koncept estetike. Zato se danes mnogi veselijo dejstva, da si posteljo lahko ustvarijo od začetka do konca in jo prilagodijo svojemu okusu.

Izberite eno izmed najboljših možnosti zase in uporabite spletni konfigurator postelj Perfecta dreams!

Zamislite si, da imate posteljno dno in ga lahko kombinirate z izbranim vzglavjem, modelom nog, dimenzijami in materiali po želji. Na ta način lahko ustvarite posteljo ali spalnico, ki jo želite in potrebujete.

SPLETNI NAKUP

Ponujamo vam spletno orodje za kombiniranje postelj, kjer lahko z vnosom lastnih preferenc preprosto najdete model, ki bo zadovoljil vaše funkcionalne in tudi estetske potrebe.

Šele ko ste izbrali posteljo po svojih željah in potrebah, se lotite garderobnih omar, manjših kosov pohištva, kot so nočne omarice in na koncu še podrobnosti, kot so svetila, preproge, zavese in dekoracije.

Skandinavski, klasični, minimalizem – to so slogi, ki jih večina od nas najpogosteje izbere za spalnico. Čeprav je cona udobja zagotovilo, da ne boste naredili napake, je tudi zagotovilo, da ne boste naredili nič spektakularnega. Preizkusite skandinavski, sredozemski, francoski, orientalski ali čisto drugačen slog in naj spalnica postane vaša mala oaza počitka in sprostitve, v katero se boste zaljubili.

Vsekakor pa je naš nasvet, da spalnice ne prenatrpajte s pohištvom, ampak ravno nasprotno – naj bo zračna, čista in čim bolj preprosta za vzdrževanje.

Če se ne morete odločiti iz naših več kot 250.000 kombinacij, obiščite naše svetovalce za spanje pri Nami.


Naslovna fotografija: Perfecta Dreams
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v 4. nadstropju veleblagovnice Nama ali nam pišite na perfecta.nama@perfecta.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno