Perilo Palmers, 30% ugodneje

Luksuzna avstrijska blagovna znamka perila, ki je znana po finem svilenem perilu in elegantno zapeljivih modelih, znova preseneča. V njihovi najnovejši kolekciji, ki je na voljo tudi v Nami na oddelku perila, boste našli čipko iz naravnih vlaken. Naravna čipka je izdelana iz čudovito mehke bombažne čipke, ki prihaja iz Italije in ekološko pridelanega džersija. Serija pa ni le bolj trajnostna, ampak tudi izjemno zračna in udobna. Kot nalašč za poletje. Med novosti sodi tudi izjemno lepa serija perila Geo Lace, ki se ponaša s kombinacijo nežno lesketajočih se mikrovlaken in čipke z geometrijskimi motivi. Model modrčka s košaricami iz čipke subtilno privzdigne prsi in pričara lep, zaobljen dekolte.

V času razprodaj pa si v kotičku Palmers oglejte tudi njihovo kolekcijo kopalk in nočnega programa, ki bo navdušila vse ljubiteljice živahnih barv ter vibrirajočih cvetličnih in etno motivov.

Do 31. decembra izkoristite do 30 % popust na perilo znamke Palmers, sezone pomlad-poletje 2023.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Nedrček Palmers
54,99 €
Spodnje hlače Palmers
34,99 €
Nedrček Palmers
59,99 €
Spodnje hlače Palmers
34,99 €
Kopalke enodelne Palmers
119,00 €
Jutranja halja Palmers
89,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Palmers
Lektorirala: Mojca Zemljak

*Akcija velja do 31. decembra 2023. Akcija velja v veleblagovnici in v spletni trgovini nama.si.

**Popust se obračuna pri blagajni. Akcije se med seboj izključujejo, popusti se ne seštevajo.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno