MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Paco Rabanne: Najsvetlejša zvezda večera boste vi

Če je na svetu ena znamka, ki je resnično lahko ponosna na drznost in avantgardnost, je to zagotovo Paco Rabanne. Od modnih kovinskih oblačil do vonjev, ki kršijo vsa pravila, je bil Paco Rabanne že od nekdaj inovativen in ustvarjal novosti, ki vzbujajo najmočnejša čustva. Prepoznavne, drzne, igrive in provokativne dišave Paco Rabanne imajo izjemno moč, da pustijo močan vtis in postajajo standard v svetu dišav.

S soncem obsijana cvetlična dišava, ki pooseblja vrhunsko žensko lepoto. Vrhunsko lepoto ženske, njeno moč in zmago v svoji dišavni sestavi zajema parfumska voda za ženske Paco Rabanne Olympéa Solar. Njena dišava je kot sijoča eksplozija, ki odkriva vse plati ženske – boginje. Vašo pozornost najprej pritegne mandarina, polna iskrive energije, ki se že v uvodu meša z vonjem belih cvetov. Le-ti pridejo kmalu še bolj do izraza, v ospredju pa ostanejo vse do samega konca. Tudi v fazi izzvenevanja so cvetlični toni opazni, in sicer po zaslugi ylang-ylanga. Pri izzvenevanju zadiši tudi nežen, mehak benzoin.

Najsvetlejša zvezda večera boste vi. Parfumska voda za ženske Paco Rabanne Lady Million Fabulous bo postala pravi dodatek k vašemu osupljivemu outfitu, ki se blešči v ritmu glasbe. Pokažite svojo ekstravagantnost, ženstvenost in karizmo – pa najsi ste na plesnem parketu ali kjerkoli drugje. Počuti se milijonsko dragocena. Očaranje čutov takoj v uvodu zagotovi sveže olje mandarine, začinjeno s ščepcem rožnatega popra, vse to dopolnjeno z akordom vročega peska. Trenutek pozneje pridejo na polno do izraza sončni sijoči toni cvetov jasmina, dišeče kanange in tuberoze. Čutnost v dišavo vnašajo sladko topel fižol fižol tonka, elegantno delujoč mah in tudi vanilja, ki z vami ostanejo skozi ves čas izzvenevanja.


Naslovna fotografija: Paco Rabanne

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno