Osupljivo všečna kolekcija Karl Lagerfeld

Nova kolekcija blagovne znamke Karl Lagerfeld bo zagotovo znova osvojila vse modne navdušenke, ki si želijo modne pozornosti – ne glede na to, ali prisegajo na športno prefinjen slog ali njegovo urbano, bolj drzno interpretacijo. V kolekciji prevladujejo oblačilni kosi z značilnim brezčasnim slogom, ki združuje klasično eleganco in sodoben pridih, zaradi česar so kot nalašč za moderno žensko, ki želi biti videti najbolje in hkrati ostati zvesta svojemu edinstvenemu slogu. Eden izmed izstopajočih kosov poletne kolekcije je majica. Ta klasični kos, ki ga lahko nosite skupaj z džinsom, ženstvenim krilom ali formalnim suknjičem, je bil posodobljen z Lagerfeldovim portretom ter hudomušno ilustracijo njegove ljube mačke. Majice brez rokavov s poudarjenimi rameni so zasnovane tako, da jih lahko nosite v večjih številkah, kar ustvarja sproščen in lahkoten videz, medtem ko majice s kratkimi rokavi tokrat nakazujejo žensko silhueto po vzoru priljubljenih stajlingov, navdihnjenih z Y2K-stilom. Tu je še daljša obleka dolžine pod koleni. Odlikuje jo klasična silhueta z nepričakovanimi detajli. Njena vsestranskost in enostavno kombiniranje vam omogočata, da jo lahko nosite za vse priložnosti.

Kolekcija vsebuje tudi vrsto modnih dodatkov, vključno z obeski za na torbice, obutvijo in torbami. Slednje so oblikovane tako, da s svojo drzno barvo, vpadljivo obliko ali zabavno izpostavitvijo logotipa vdihnejo stilsko dovršenost vsaki obleki.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer ga lahko tudi kupite, če je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Majica kratek rokav Karl Lagerfeld
98,00 €
Majica kratek rokav Karl Lagerfeld
98,00 €
Obleka Karl Lagerfeld
199,00 €
Majhna torba Karl Lagerfeld
228,00 €
Nakupovalna torba Karl Lagerfeld
192,00 €
Majhna torba Karl Lagerfeld
228,00 €
Superge Karl Lagerfeld
229,95 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Karl Lagerfeld
Lektorirala: Mojca Zemljak

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno