Osupljive barve, dvojno razvajanje: Ob nakupu laka za nohte Zoya dobite en lak brezplačno

Ali si želite osvežiti svojo kolekcijo lakov za nohte z najnovejšimi barvami? Imamo neverjetno ponudbo, ki je ne smete zamuditi! Pripravili smo posebno akcijo samo za vas: ob nakupu katerega koli laka za nohte Zoya dobite še en lak gratis*.

Kaj to pomeni za vas? Ne samo, da boste lahko izbirali med široko paleto osupljivih barv, ampak boste ob nakupu enega laka prejeli še enega povsem brezplačno*! To je priložnost, ki je ne smete zamuditi, saj bodo tako vaši nohti vedno v trendu.

Ne glede na to, ali iščete nežne pastelne odtenke za vsakodnevni videz ali pa živahne barve za posebne priložnosti, imamo vse, kar potrebujete. Naši laki za nohte so visoko pigmentirani, dolgo obstojni in enostavni za nanašanje, tako da lahko ustvarite popoln videz nohtov kar doma.

SPLETNI NAKUP

Pohitite, da izkoristite to izjemno ponudbo in si zagotovite svoje najljubše odtenke lakov za nohte že danes. Ne pozabite, da velja akcija »kupite 1, dobite 1 gratis*” samo do konca februarja 2024 oziroma do razprodaje zalog, zato ne odlašajte!

Naj vaši nohti zasijejo v vseh barvah mavrice s našo ekskluzivno ponudbo lakov za nohte. Z veseljem čakamo, da vam pomagamo pri ustvarjanju popolnega videza!

*Gratis lak ni predmet izbire. Akcija velja od 01. 02. do 29. 02. 2024 oz. do razprodaje zalog.

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Lak za nohte Zoya
16,90 €
Lak za nohte Zoya
16,90 €
Lak za nohte Zoya
16,90 €
Lak za nohte Zoya
19,05 €
Lak za nohte Zoya
16,90 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Zoya
Lektorirala: Melanija K. Matoh

*Gratis lak ni predmet izbire. Akcija velja od 01. 02. do 29. 02. 2024 oz. do razprodaje zalog.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno