Origins Ginzing Refreshing Eye Cream z vitaminom C in B3

Origins je poskrbel za nadgradnjo enega najbolj prodajanih izdelkov, GinZing Eye Cream, ki deluje sočasno na trenutno in dolgoročno zmanjšanje temnih kolobarjev in osvetljuje predel okoli oči. Izboljšana formula cilja na utrujen videz oči, saj pomaga zmanjšati zabuhlost in zagotavlja trajno hidratacijo kože na predelu oči.

Skrivnost GinZing Refreshing Eye Cream To Brighten And De-Puff’s formule je v aktivnih sestavinah, ki koži povrnejo naravno energijo. Formula vsebuje Panax Ginseng in kofein iz zrn kave, ki naravno dajejo energijo koži v sinergiji z novimi dodanimi sestavinami vitamina C in niacinamidom za bolj zdrav in sijoč videz kože.

Osvetlitveni mineralni pigmenti v trenutku pričarajo osvetljen in bleščeč videz kože, Panax Ginseng in kofein iz zrn kave pa pomagata v borbi proti temnim kolobarjem in zabuhlosti. Glavni sestavini, vitamin C & niacinamid pomagata zmanjšati videz temnih kolobarjev na predelu okrog oči, izvleček pomarančne lupine pa zmanjša videz zabuhlosti. Hialuronska kislina in olje kave pomagata pri vlaženju in posvetlitvi predela okoli oči.

Ključne sestavine kreme GinZing Refreshing Eye Cream to Brighten and Depuff:

  • Panax Ginseng: v tradicionalni kitajski medicini se uporablja že več kot 2 000 let zaradi svojih izjemnih sposobnosti uravnovešanja telesa in uma. Pomaga povečati naravno energijo kožnih celic, tako da koža izgleda bolj spočita in revitalizirana.
  • Kofein iz zrn kave: pomaga pri povrnitvi energije koži in ji povrne zdrav, sijoč videz
  • Vitamin C & niacinamid: pomagata, da je predel okoli oči videti sveže, z več energije ter vidno zmanjšata videz temnih podočnjakov. Rezultati:
  • V kliničnih testiranjih skozi čas vidno zmanjša videz temnih kolobarjev(podočnjakov) *
  • Uporabniki so potrdili, da vidno osvetljuje predel okoli oči in s tem ustvari svež, sijoč in spočit videz. **
  • Uporabniki so potrdili, da s časom vidno posvetli in osveži predel okoli oči. ***

* Klinična testiranja na 66 ženskih uporabnicah, po 12 tednih uporabe. 86 % je potrdilo vidno zmanjšanje temnih podočnjakov.
** Testiranje na 110 ženskah ob prvem nanosu izdelka. 89 % je potrdilo, da izdelek ustvari takojšen sijoč in spočit videz kože okoli oči.
*** Testiranje na 110 ženskah po 4 tednih uporabe. 93 % je potrdilo, da koža izgleda svetleje, sijoče in sveže.

Uporaba: nežno vmasirajte z blazinicami prsta na predel okoli oči, zjutraj in zvečer. Primerno za vse tipe kože, za ženske in moške. Varno za uporabnike kontaktnih leč. Oftalmološko testirano.

Nasvet! GinZing Eye Cream krema za oči se lahko nanese tudi na predel ličnic za sijoč videz.


Naslovna fotografija: Origins
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno