Nova Opel Corsa je modna ikona stila in tehnologije

Ali že poznate novo Oplovo ikono? Na slovenske ulice je zapeljala čisto nova Opel Corsa.

Nova Opel Corsa narekuje standarde v svojem segmentu in vas bo v trenutku osvojila z dodelanim oblikovanjem in vrhunskimi tehnološkimi inovacijami. Srce njene estetike je ikonični Opel Vizor, ki elegantno združuje masko vozila z Intelli-Lux LED® matričnimi žarometi in napredno tehnologijo v notranjosti s popolnoma digitalno a intuitivno armaturno ploščo. Corsa s svojo drzno prisotnostjo na cesti in minimalizmom brez kromiranih dodatkov izžareva čustva in samozavest.

V notranjosti vas bodo zapeljale vrhunske tkanine sedežev ter prvič tudi povezljivost z vašim pametnim telefonom in ostalimi pametnimi funkcijami, kot so Opel Connect (klic v sili, status in informacije o vozilu, število prevoženih kilometrov …). Nova Corsa ponuja vrhunsko tehnologijo, ki poenostavlja vožnjo in povečuje varnost. Z Intelli-Lux LED® matričnimi žarometi bo vaša vožnja lahkotna in brez bleščanja tudi v zahtevnejših vremenskih razmerah. Poleg tega številni drugi asistenčni sistemi, kot so sistem za preprečevanje naleta, prepoznavanje prometnih znakov in pomoč pri parkiranju, zagotavljajo, da je vožnja z novo Corso bolj sproščena in varna kot kdaj koli prej.

Nova Opel Corsa ponuja tudi neprekosljivo izbiro pogonskih sklopov, saj jo poganjajo popolnoma električni, hibridni in konvencionalni pogonski sklopi z notranjim zgorevanjem. Tako izberete pogon, ki je najbližje vašim vsakodnevnim potrebam in rutinam. Za mestne opravke, kot so na primer nakupi, bo za vas prava izbira nova Opel Corsa Electric. Omeniti velja tudi novost – hibridna Corsa z 48-voltnim sistemom, kjer lahko bencinski motor in elektromotor delujeta skupaj ali ločeno, da sta zagotovljena optimalna poraba energije in zmogljivosti. V primerjavi s podobnimi neelektrificiranimi različicami lahko nova Corsa s hibridnim pogonom porabi približno 15 odstotkov manj goriva in tako prispeva k manjšemu ogljičnemu odtisu.

Poskrbljeno pa je tudi za konvencionalne kupce ali kupce s potrebami po daljših poteh, da izbirajo med tremi zelo učinkovitimi 1,2-litrskimi bencinskimi motorji. Dodaten športni pridih doda oprema GS, ki vas bo zapeljala z edinstveno črno streho, ki v kombinaciji s pestro paleto barv doda končno piko na i.

Nova Oplova modna ikona Corsa s svojo zasnovo in tehnologijo odraža evolucijo sodobnega avtomobilskega oblikovanja in uporabniške izkušnje. Bi si jo želeli spoznati? Potem vas vabimo, da obiščete NAMO, modno vozlišče v centru Ljubljane, kjer vas bo nova Corsa pozdravila že iz pop-up izložbe. Lahko pa vas tudi zapelje po nakupih, če sodelujete v nagradni igri.

Nagradna igra traja od 5. 2. 2024 od 9:00 ure do vključno 3. 3. 2024. Med vsemi prijavljenimi bodo 6. 3. 2024 izžrebani trije nagrajenci za vikend testno vožnjo z novo Corso.

Nagradna igra poteka preko prijave na spletnem obrazcu, ki ga je s QR kodo mogoče dobiti pri razstavljeni Opel Corsi v Nami ali ob prijavi na e-novičke preko spletnega obrazca, do katerega dostopate preko QR kode.
Naj vas zapelje. #NedvomnoCorsa


Naslovna fotografija: Uroš Modlic
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno