Omejena zbirka velikonočnih izdelkov znamke Villeroy & Boch

Letna velikonočna izdaja Annual Easter Edition je omejena letna zbirka velikonočnih izdelkov znamke Villeroy & Boch. Kolekcija vsebuje različne predmete, ki so lahko popolna darila ali odličen dodatek vaši obstoječi zbirki. Obsežna kolekcija vključuje okrasna jajca, jajčne skodelice in sklede, katerih zaloga je omejena. Omejena letna velikonočna izdaja se vrti okoli velikonočnega jajca, z ljubeznivo oblikovanimi posodami in lepimi okraski, ki jih navdihuje kolekcija Bunny Family.

Kolekcija Colorful Spring je prava izbira za svež pridih v domu. Pomladni zvončki poženejo iz zemlje, še preden velika in majhna drevesa ozelenijo. S pisano pomladno velikonočno kolekcijo se pomlad nežno prikrade v vaš dom. V dekorju so mali metulji, ki poplesujejo okoli nežnih cvetov.

Kolekcijo New Flower Bells sestavljajo čarobni cvetlični obeski. Velikonočni šopek bodo spremenili v čudovit, trajen cvetni čudež. Velikonočno dekoracijo dopolnite z ročno obdelanimi, barvnimi cvetnimi obeski iz visokokakovostnega porcelana. Svoje cvetlične obeske Villeroy & Boch New Flower Bells lahko dopolnite z ustreznim porcelanom, kozarci ali namiznim servisom.

Izdelke najdete v spletni trgovini Coincasa.si ali v 4. nadstropju Name.


Foto: Coincasa

Aktualno