MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Odkrijte skrivnosti iskanja prave velikosti modrčka

Iskanje prave velikosti modrčka je bistven, a pogosto spregledan vidik, ko govorimo o udobju, prileganju vrhnjih oblačil in ne nazadnje samozavesti žensk. Modrček pravilne velikosti ne bo le zagotovil ustrezne podpore prsim, temveč lahko tudi izboljša vašo držo in postavo predstavi v najboljši luči. V 3. nadstropju Name boste našle največji izbor perila na enem mestu. Pohvalijo se lahko s številnimi blagovnimi znamkami razpoložljivimi številkami in variacijami oblik modrčkov ter z resnično strokovno usposobljenimi svetovalkami, ki nudijo tudi osebno merjenje in svetovanje pri izboru perila.

Za vas pa smo pripravili tudi nekaj ključnih nasvetov, ki vam bodo pomagali pri izbiri spodnjega perila in olajšali iskanje popolnega modrčka.

SPLETNI NAKUP

  • Izmerite obseg prsi in obseg pod prsmi

Začnite z merjenjem obsega pod prsmi. Uporabite mehak merilni trak in se prepričajte, da je poravnan po celem telesu. Med merjenjem izdihnite. Zaokrožite število na najbližje celo število in dodajte še 1 cm. Nato izmerite obseg na predelu, kjer so prsi najbolj polne. Zaokrožite na najbližje celo število. Da bi dobili obseg in velikost košarice, obe številki primerjajte z velikostnimi številkami v merilnih tabelah posameznih blagovnih znamkah (te se lahko med seboj razlikujejo). Številko košarice pa lahko izračunate tudi tako, da od obsega prsi odštejete obseg pod prsmi. Številka 10 do 12 ustreza košarici A, 13 do 15 košarici B, 16 do 18 košarici C, 19  do 21 košarici D …

  • Upoštevajte svojo obliko prsi in stilske želje

Pomembno je vedeti, da velikost modrčkov ni vse. Oblika prsi in osebne želje igrajo pomembno vlogo pri iskanju popolnega modela. Nekateri modeli so morda boljši za polnejše prsi okrogle oblike, drugi za tiste kapljaste oblike. Najboljše, kar lahko storite, je, da pomerite več modrčkov iste velikosti, vendar drugačnega kroja.

  • Preizkusite različne modrčke in znamke

Upoštevajte, da se lahko velikost med znamkami razlikuje, zato naj vas ne odvrne, če vaša običajna velikost ne ustreza popolnoma vsaki znamki. Prav tako lahko, če je vaša konfekcijska številka modrčka npr. 80 C, pomerite tudi model 75 D ali 85 B. Načeloma bi obe velikostni številki morali ustrezati vaši izmerjeni.

  • Poiščite strokovno pomoč

Če ste še vedno negotovi glede velikosti in oblike modrčka, poiščite pomoč pri usposobljenih strokovnjakinjah na oddelku perila. Te imajo obsežno znanje o tem, kaj pristaja posameznim ženskim postavam, katere blagovne znamke so primerne za vaše potrebe, ter odličen vpogled v njihovo ponudbo. Prav tako vam bodo svetovale, ali ste si naramnice nastavile na pravo višino, je modrček primeren tudi za športne aktivnosti …

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer ga lahko tudi kupite, če je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Nedrček Chantelle
93,95 €
Nedrček Palmers
54,99 €
Nedrček Yamamay
39,95 €
Nedrček Triumph
55,00 €
Nedrček Etam
39,99 €
Nedrček Lisca
37,90 €
Nedrček Skiny
39,99 €
Nedrček Emporio Armani
67,90 €


Naslovna fotografija: Palmers
Lektorirala: Mojca Zemljak

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno