Odkrijte kolekcijo, s katero boste vedno v središču pozornosti

S.Oliver je veliko več kot samo modna znamka, saj s svojimi izdelki sooblikuje način življenja posameznika in celotne družine, hkrati pa pri oblikovanju upošteva njihove želje in potrebe. V modi se tako odraža duh časa, v katerem živimo. Modno znamko S.Oliver odlikujejo prepoznavne linije, kreativnost, dinamika in usmerjenost v prihodnost.

Počasi prihaja praznični čas, ki prinaša tudi obilo zabav ob zaključku leta. Ob tem se večini poraja večno vprašanje: “Kaj obleči?” Odgovor ponuja nova S.Oliver kolekcija, oblikovana z namenom, da v njej popolnoma zasijete. Kolekcija je kombinacija polnočne modre v kombinaciji s čipko, divje rdeče, klasične črne in nepogrešljivih bleščic. Kolekcija izžareva prefinjenost. Rdeča je močna barva in nosimo jo, ko želimo biti zapeljive. Ženska, oblečena v rdečo barvo, je lepša in bolj čutna, saj ta odtenek pozitivno vpliva na naša čustva in čustva ljudi, s katerimi smo obkroženi. Če niste za barve – izberite črno. Zakaj pa ne. Črn klasičen kroj suknjiča s prefinjeno satenasto črto ter ravne črne hlače so pravi izbor. Kombinirate ju s srebrnim pulijem in preprosto ne morete ostati neopaženi. Ni novoletne zabave z vsaj malo blišča. Malo iskric, kanček čudovitih bleščic in velika pozornost do detajlov so naša najboljša kombinacija za čutna in glamurozna praznovanja. Moški pa posezite po klasični obleki ali morda malce bolj casual varianti šik hlač, črnega puloverja in drzne srajce.

Vsak lahko najde svoj stil. Naj se zabave pričnejo.

SPLETNI NAKUP ZANJO

SPLETNI NAKUP ZANJ

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Zanjo:

Dolge hlače S.Oliver Black Label
89,99 €
Bluza dolg rokav S.Oliver Black Label
89,99 €
Krilo S.Oliver Black Label
89,99 €
Blejzer S.Oliver Black Label
159,99 €
Obleka S.Oliver Black Label
119,99 €

Zanj:

Pulover S.Oliver
39,99 €
Dolge hlače S.Oliver
69,99 €
Pulover S.Oliver
39,99 €
Srajca dolg rokav S.Oliver
39,99 €
Suknjič S.Oliver
179,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: S.Oliver
Fotografije v članku: S.Oliver
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno